בדיחה גסה....

בדיחה גסה....

זוג צעיר התחתן סוף סוף. יום אחרי ליל הכלולות אמא של הכלה שואלת אותה :" נו, בתי איך היה?" ענתה הבת : "אמא, לא היה כלום - הוא קרא ספר". אמרה האמא:"הוא בטח היה עייף נחכה למחר". למחרת שוב שואלת האמא :"נו בתי איך היה?". ענתה הבת:"אמא כלום. הוא קרא ספר". וכך גם למחרת.... אמרה האמא לבתה:"אולי תתחילי ללטף אותו וכך החשק שלו יבוא". כך עשתה הילדה, ולמחרת שוב שואלת האמא את בתה :"איך היה?" והבת עונה :"הוא קרא ספר". האמא החליטה בלילה להציץ בחור המנעול, ולהפתעתה היא רואה שהבעל הטרי דוחף אצבע לאשתו, האמא הלכה לישון מאושרת ולמחרת שוב שואלת את בתה:"נו בתי איך היה?". ענתה הבת:"כלום הוא קרא ספר". כעסה האמא על בתה ואמרה :"מה את משקרת לי? אני ראיתי שהוא דוחף לך אצבע". ענתה הבת:"כן אמא, כך הוא מרטיב את האצבע להעביר דף".

עוד בדיחה...

בחור אחד משוחח בטלפון עם בחורה שלעולם לא ראה. הבחור שואל: "מה את אוהבת בך?" הבחורה: "אני אוהבת את הגזרה הדקה שלי, את הטליה הצרה שלי ואת החזה המוצק והזקוף". הבחור: "מה את לא אוהבת בך?" הבחורה: "את שיכבת השומן העבה שמסתירה את כל זה".

ועוד אחת!

סב ונכדו משחקים בחצר ולפתע רואים תולעת מנסה להיכנס לחור בגזע עץ. אומר הנכד לסב : "מתערבים שאני יכול לעזור לתולעת להיכנס לחור?" עונה לו הסב:"כן, אתה לא תוכל כי התולעת רכה וגמישה ולא תוכל להכניס אותה לחור הקטן הזה". הנכד רץ הביתה, מביא ספריי, מרסס את התולעת, התולעת מתקשה והילד מרים את התולעת ומכניס אותה לחור בעץ. הסב משלם לנכדו 5$, לוקח את הספריי ונכנס הביתה. לאחר חצי שעה הוא יוצא לחצר ומביא לנכד עוד 5$. הנכד מופתע ואומר לסב:"אבל כבר הבאת לי את הכסף". עונה לו הסב:"זה לא ממני, זה מסבתא".

עוד גסות קטנה.....

אשה מבוגרת נכנסת הביתה ותופסת את בתה במיטה עם ויברטור. "מה את עושה", היא צורחת עליה, והבת עונה: "אמא בחייך, אני בת 40, אני לא נשואה ולא יוצאת עם אף אחד, אלה שנות ה-90, אז תעזבי אותי". האם מנידה לה בראשה ועוזבת את החדר. למחרת, נכנס האב הביתה ותופס את בתו באותו מצב. "מה את עושה?", הוא צורח. היא מספקת את אותו הסבר והוא יוצא בבושה. באותו לילה האם מתעוררת ויורדת למטבח, ומוצאת את בעלה עם כוס בירה ביד אחת, והוויברטור בשנייה. "מה אתה חושב שאתה עושה?" היא נסערת. "תירגעי", עונה הבעל, "מה איכפת לך אם בנאדם שותה כוס בירה עם החתן שלו?"

למעלה