אבל זה לא*
מ מדורגת ראשונה New member 7/8/07 #1 בדיחה חדשה - כמה חיילי סיירת מטכ"ל יכול ולדימיר טורצ'ינסקי לנצח בקרב מגע בו זמנית? - את כולם!
מ מדורגת ראשונה New member 7/8/07 #2 המשך הבדיחה - וכמה חיילי שייטת 13 ינצח טורצ'ינסקי? - הוא לא יילחם נגדם. - למה? - כי במדינה כל כך קטנה כמו ישראל לא יהיה מקום לקבור 300 איש.
המשך הבדיחה - וכמה חיילי שייטת 13 ינצח טורצ'ינסקי? - הוא לא יילחם נגדם. - למה? - כי במדינה כל כך קטנה כמו ישראל לא יהיה מקום לקבור 300 איש.
מ מדורגת ראשונה New member 7/8/07 #4 אני מתנצלת מובן שהכל בגדר הומור בלבד. לא היתה לי כוונה לפגוע בשמו הטוב של צה"ל. ולדימיר טורצ'צינסקי הוא שחקן קולנוע רוסי שזכה בתואר "האיש החזק בעולם".
אני מתנצלת מובן שהכל בגדר הומור בלבד. לא היתה לי כוונה לפגוע בשמו הטוב של צה"ל. ולדימיר טורצ'צינסקי הוא שחקן קולנוע רוסי שזכה בתואר "האיש החזק בעולם".
S suki da yo New member 7/8/07 #7 לא הבנת אותי.. זה לא היה מצחיק כי זה פשוט לא היה מצחיק.. אין לי שום בעיה לצחוק על צהל
מ מדורגת ראשונה New member 7/8/07 #9 צ'אק נוריס לצ'אק נוריס אין שום בעיה להפסיד בקרב מגע אפילו לצנחן ישראלי ממוצע. אבל טורצ'ינסקי זה משהו אחר.
צ'אק נוריס לצ'אק נוריס אין שום בעיה להפסיד בקרב מגע אפילו לצנחן ישראלי ממוצע. אבל טורצ'ינסקי זה משהו אחר.
S Sabat0 New member 7/8/07 #10 צנחן ישראלי ממוצע יפסיד למצנח שלו צ'אק נוריס יכול לפרק את המטוס של הצנחנים במכות.
מ מדורגת ראשונה New member 7/8/07 #12 אל תהיה בטוח אחי הגדול משרת ב...(אסור להגיד), והם לומדים טכניקות סודיות מסויימות. למשל הוא יודע 12 דרכי הריגה בשניה אחת. והוא גם יודע לצלול יותר טוב מכל מי שאני מכירה.
אל תהיה בטוח אחי הגדול משרת ב...(אסור להגיד), והם לומדים טכניקות סודיות מסויימות. למשל הוא יודע 12 דרכי הריגה בשניה אחת. והוא גם יודע לצלול יותר טוב מכל מי שאני מכירה.
S Sabat0 New member 7/8/07 #15 אחיך צולל אלייך? גם אני לא הייתי מפרסם איפה הוא משרת. איך אפשר להרוג בנאדם 12 פעמים תוך שנייה אחת? זה כמו האביר שחור ממונטי פייתון, פשוט מסרבים למות? It's just a flesh wound!
אחיך צולל אלייך? גם אני לא הייתי מפרסם איפה הוא משרת. איך אפשר להרוג בנאדם 12 פעמים תוך שנייה אחת? זה כמו האביר שחור ממונטי פייתון, פשוט מסרבים למות? It's just a flesh wound!
C clutchless New member 7/8/07 #16 תן לי לנחש מה היא הולכת לענות לך "לאאאא מפגר, הוא יודע 12 דרכים שונות להרוג בנאדם בשניה אחת" שמתם לב לזה שיש קשר ישיר בין חוש הומור לאינטלגנציה?
תן לי לנחש מה היא הולכת לענות לך "לאאאא מפגר, הוא יודע 12 דרכים שונות להרוג בנאדם בשניה אחת" שמתם לב לזה שיש קשר ישיר בין חוש הומור לאינטלגנציה?