בדיחה חה חה....והיום ספיישל אמאש'ך.

Live TO Ride

New member
בדיחה חה חה....והיום ספיישל אמאש'ך.

1)אמא שלך כל כך זקנה.....שהתעודת זהות שלה...פג..תוקף 2)אמא שלך כל כך מכוערת.... כשהיא הולכת ל"מהפך"... מפסיקים את התוכנית.... ואורנה דץ מתפתרת... 3)אמא שלך כל כך מכוערת.....כשאני מסתכל עליה אני מתחיל להאמין באבולוציה 4)אמא שלך כל כך גמדה..שהיא עושה טיול ג'יפים בארגז חול 5)אמא שלך כל כך מכוערת...שהילדים במשמרות הזה"ב לא רוצים להעביר אותה את הכביש 6)אמא שלך כל כך טיפשה....כשהיא משחקת כדורגל במחשב..היא צועקת על השופט 7)אמא שלך כל כך טיפשה...שהיא צופה בערוץ הקניות עם עגלה 8)אמא שלך כל כך מכוערת...בפעם האחרונה שראיתי פרצוף כזה..האכלתי אותו בבננה... 9)אמא שלך כל כך טיפשה..היא נכשלה בבדיקת הריון... 10)אמא שלך כל כך טיפשה..כשהיא שולחת פקס..היא מדביקה עליו בול..!! זה היה ספיישל אמאש'ך......תודה שקראתם ותהנו לכם עם יד ימין..??(אופס)

ttowell

New member
טוב שמע זה פורום

של בי אמ אקס לכן אני משדרג את כל הבדיחות שלך לבי אמ אקס! 1)האופניים שלך כל כך ישנות שנגמרו להם הגריפים 2)האופניים שלך כל כך מכוערות שאנשים ברחוב לא שואלים אותך :תגיד זה ראלי? 3) האופניים שלך כל כך מכוערות שלא מבקשים עליהם סיבוב 4)אמא שלך כל כך גמדה שהיא בנתה דירט בארגז חול 5)אמא שלך כל כך מכוערת עד כדי כך שהאופניים לא רצו שהיא תרכב עליהם 6)אמא שלך כל כך טיפשה, שהיא קנתה ברקסים לשלדה של אדווין 7)אמא שלך כל כך טיפשה, שהיא עוד לא הצליחה לפדל 8)אמא שלך כל כך טיפשה, שהיא שלחה חלקים לאמפייר

dombass

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טל אתה מלך! בן, אני אתקשר אליך מחר...משהו בקשר לסשן של יום שישי הזה.(טל מה שדיברנו באייסיקיו). הדבר הבא אצלנו בסשן.............."סשן שורשים"....כן כן.

BenBmx

New member
אמא שלך..

אמא שלך כל כך טיפשה שהיא מחפשת את הוינקרים כשהיא עושה פייקי. אמא שלך כל כך מכוערת שלא מוכרים לה חישוקים בצבע כרום. אמא שלך כל כך טיפשה שהיא נוסעת עם ספרוקט, פריוויל ושרשרת בכל צד. אמא שלך כל כך טיפשה שכשהיא קנתה שרשרת עבה היא חיפשה אחת עם 3% במקום 5%.

למעלה