בדיחה לחג...וברוח החג

פיקולו

New member
בדיחה לחג...וברוח החג

לאמא אחת היו 3 בנות בתולות. האמא, שרצתה כבר שבנותיה התחתנו, אמרה להן להשבע לה שכאשר הן התחתנו שיגידו לה איך הן מסתדרות עם סקס בחיי הנשואין. הבנות, שהיו ידועות ביישניות עד ממות, אמרו לאמא כי בירח דבש ישלחו לה גלויות עם רמזים. הבת הראשונה התחתנה וזו שלחה לאמה גלוי עפ פרסומת ``קפה עלית``. האמא הלכה למטבח והוציאה קופסת קפה עלית. על הקופסה היה רשום ``טוב עד הטיפה האחרונה``. האמא הבינה ושמחה בשביל הבת שלה. הבת השנייה התחתנה וזו שלחה גלויה עם פרסומת של ``סגרים הוואנה``. האמא הלכה לקופסת סירגרים של בעלה וראתה שכתוב ``ארוכים ועבים במיוחד``. האמא הבינה, קצת נבהלה, אך שמחה בשביל הבת שלה הבת ה-3 התחתנה, נסעה לירח דבש ולא שלחה גלוייה במשך השבוע הראשון. האם דאגה ואז אחרי חודש הגיעה גלוי עם פרסומת של ``אל-על - נתיבי אוויר``. האמא פתחה עיתון לחפש פירסומת של אל-על ומצאה וממש התעלפה. היה כתוב:``שלוש פעמים ביום, שבע ימים בשבוע בכל הכיוונים`` חג שמח, נשמות טהורות שלי

פיקולו

New member
לספר על עצמי

אוף!!!! את ממש לא תאמיני לי, בעצם אף אחד לא מאמין לי כי אני באמת...שוטר. שוטר סיור ממשטרת חיפה. לחשוף יותר מידי, אני לא יכול. רק דברים כללים: אני בן 23 שוטר כבר שנה וחצי. שיגעון האינטרנט התחיל לי כבר ממש מזמן מ-96 בערך. למה אני שוטר? השוטרת יכולה לתת תשובה.. רמז: האקשן, אח, האקשן

למעלה