בדיחה ליום סגריר

בדיחה ליום סגריר

האפיפיור נשלח לגיהינום וביל קלינטון לגן עדן, > פונה האפיפיור למלאך בקבלה וטוען שזו טעות, > המלאך אומר : " עכשיו המחשב מקולקל, נבדוק מחר" > למחרת מתנצל המלאך בפני האפיפיור, ואומר שהייתה טעות וצריך > להחליף בין ביל קלינטון והאפיפיור. > ביל קלינטון והאפיפיור נפגשים במעלית שמובילה את האפיפיור לגן עדן > ואת ביל קלינטון לגיהינום > האפיפיור מרגיש לא בנוח מהמצב פונה לביל קלינטון ומסביר שהוא חיכה > כל חייו לרגע מותו כדי להיפגש סוף סוף עם מריה הבתולה. > אז ביל קלינטון אומר לו: "איחרת ביום".

הגנובה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדולה!

אור, את רואה? הנה עוד דוגמה מה יכול לקרות ביום אחד שהמחשב מקולקל!

התפספסה הבדיחה

נהג זהיר שוטר תנועה עוצר נהגים לבדיקת מהירות סדירה, באמצע האוטוסטרדה, לאחר עשרות דוחות וקנסות שהוא מחלק לנהגים עבריינים, השוטר נתקל במשפחה ברכב ונהג נוסע כחוק ובמהירות המותרת ובו במקום מחליט לתת לו את אות הנהג הזהיר ופרס כספי בסך 5000 ₪. השוטר שואל את הנהג: מה הוא הולך לעשות על הכסף. הנהג עונה: אלמד נהיגה סוף כל סוף. אומרת אישתו של הנהג: אל תקשיב לו הוא מדבר שטויות כשהוא שיכור. אומר הילד שמאחור: אבא, אמרתי לך שלא נגיע רחוק עם המכונית הגנובה השוטר עדיין לא מבין מה קורה והנה הוא שומע קול יוצא מתא המטען במבטא ערבי: המאנייק הלך כבר? אפשר לצאת ?

בדיחה על חמות פולניה

אמנם לא ממש מצחיקה, אבל שיהיה משהו שקשור לחמות. חמות פולניה לאחר סכסוך ממושך בין מוישה לחמתו הפולניה, מפצירה בו אשתו, שישלים עם אמה ויקנה לה מתנת פיוס, לבסוף מוישה מתרצה וקונה לחמתו עגילים ואקדח. האישה אומרת: "עגילים זה בסדר, אבל למה האקדח?" עונה מוישה: "איך היא תעשה את החורים?"

עזר כנגדו

עזר כנגדו בעל ואישה נוסעים בכביש המהיר פתאום עוצרת אותם ניידת משטרה. ניגש אליהם השוטר ומבקש מסמכים. השוטר מסתכל על רשיון הנהיגה ואומר לבעל "הרשיון שלך לא בתוקף כבר חצי שנה" אומר הבעל בהפתעה "באמת ? לא ידעתי", קופצת האישה ואומרת לשוטר "בטח שהוא יודע כבר חצי שנה אני מנדנדת לו ללכת לחדש את הרשיון, והוא לא איכפת לו" הבעל מסתכל על אישתו, לא מאמין ואומר לה "אולי תשתקי?" השוטר ממשיך ואומר "אתה יודע שנסעת במהירות של 120 קמ"ש, 30 קמ"ש מעל למותר. אומר הבעל בזעזוע " באמת? הספידומטר שלי היה כל הזמן על 90 קמ"ש " קופצת האישה מהמושב ליד ואומרת "איזה 90, כל הדרך אני מתחננת שיוריד מהירות והוא לא איכפת לו " הבעל לא מאמין וצועק על אישתו " תהיי בשקט מטומטמת" מסתכל השוטר על הזוג ושואל את האישה "תגידי, הוא תמיד מדבר אלייך ככה?" אז האישה עונה "לא, רק כשהוא שיכור

ובדיחה שקיבלתי כרגע במייל

שרה נתניהו הגיעה לשערי שמיים. בשער, מאחורי גבו של המלאך בכניסה, ראתה קיר ענק מלא שעונים. "מה השעונים האלה?" שאלה. "אלה שעוני שקרים", ענה לה המלאך. "לכל אדם עלי אדמות יש שעון כזה. בכל פעם שהוא משקר מחוגי השעון זזים". "של מי השעון הזה?" הצביעה שרה על אחד השעונים. "זה השעון של הנזירה תרזה", ענה לה. "המחוגים שלו אף פעם לא זזים". "ושל מי זה?" שאלה והצביעה על שעון אחר. "של אברהם לינקולן", ענה לה. "המחוגים שלו זזו רק פעמיים מה שמלמד אותנו שהוא שיקר פעמיים בחייו". "ואיפה השעון של ביבי?" שאלה שרה. "על התקרה אצלי בחדר", ענה לה. "אני משתמש בו כמאוורר".

הגנובה

New member
כל הבדיחות הועברו הלאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עשית לי את הבוקר

אורא

New member
אני מאוד אשמח אם תעבירי לי הכל

מרוכז במייל.. עכשיו במחשב אחד יש אינטרנט ובמחשב השני יש מייל.. והם לא אותו מחשב
כך שאני אשמח אם יהיה לי את זה במחשב השני ואני אוכל להעביר לאבא שלי תודה מראש אור

הגנובה

New member
שלחתי לך מייל אבל התיבה שלך

מלאה והוא חזר.... שלחי לי מייל שוב כשתרוקני אותה ואוכל להעביר לך את המייל שוב
הכל מוכן... ישר מהתנור

למעלה