בדיחה נחמדה על הבוקר:

EFRATY10

New member
בדיחה נחמדה על הבוקר:

איש דתי מאמין הולך בג'ונגל פתאום רואה אריה שמזנק לעברו ומתכונן לטרוף אותו. האיש מוציא תהילים ומתחיל להתפלל. לפתע רואה האיש שגם האריה מוציא תהילים... שואל האיש: "למה אתה מוציא תהילים?" עונה האריה: "ברכת המזון."

Reut E

New member
כי אתה בעד לתלות אותי!!!../images/Emo7.gif

כוסאמק אפחד לא אוהב אותי

ורדונה2

New member
חחחחחחחחחחח

אני תומכת בזה בתנאי שאפשר להוסיף את המורה שלי לגיאוגרפיה לזה. בן אדם מפחיד. "אבל המורה, אמרת לנו לעשות את העמוד הזה בחוברת" "אני לא אמרתי את זה, תסתום את הפה!" כולם: "אבל מירי, נתת לנו את העמוד לשיעורי בית" "אה.. טוב, אז תשתקו! נעשה את מה שאמרתי!" פחד אלוהים. דיברתי עם חברה שלי מהקצה השני של הכיתה, והפוסטמה הזאת צורחת כמו משוגעת על שתי חברות שלי שיושבות בדיוק מולה שיפסיקו לדבר כאילו גונבים לה את האוטו והן חוסמות לה ת'דלת. בכלל יש לה קטע כזה שכשהיא מהרהרת היא מחטטת בשיניים (חשוב לציין גם שהן השחירו מרוב עישון, ככה שחולפת במוחי המחשבה לפעמים שהיא מנסה להוציא משם את כל הסמוחטה שנאגרה). אישה מוזרה.

אבל אלימות זה מה שמניע את העולם!

קודם כל אלימות זה דבר נכון וחכם,העולךם צריך לפעול ע"פ אלימות ולא על פי שלום וסליחה,אבל צריך להשתמש באלימות כנגד החוטאים ויותר מחצי מהמורים הם חוטאים,ולכן אני אומר שיש לעשות מחנות השמדה לכל האנשים שסיבת קיומם היא לגרום לאנשים סבל,לא כל המורים יושמדו אבל רק המורים ה"שחוקים" שכבר לא באים כדי ללמד אלה רק כדי לקבל את שנת השבתון שלהם(והמורה שלך יושמד בין הראשונים).אולי עכשיו אתם חושבים שאני מטורף ועומד להיות סדאם הבא אבל תחשבו על מה שאני אומר,אחרי שהקמפיין יד\גיע לתקשורת אנשים יתחילו להתנהג טוב יותר והעולם יהיה מקום הרבה יותר טוב ונעים להיות בו. לא להפסקת האלימות,כן לבחירת שרגא לבוס של העולם!

למעלה