עורך -דין נוכל ניסה לעבוד על הרופא המתוחכם שלאחרונה פתח קליניקה פרטית: כדי למשוך אליו הרבה לקוחות לקליניקה- תלה הרופא שלטים בכל העיר, בהם המבצע הבא :"קבלו אצלי טיפול זול בעלות של -. 50 שקלים בלבד, ואם לא ריפאתי אתכם - תקבלו פיצוי של -.100 שקלים בחזרה!"
עורך דין ממולח ראה את המודעה והחליט לנצל את ההזדמנות כדי להרוויח כסף קל: הוא הגיע למרפאה החדשה של הרופא ואמר לו:
"ד"ר, אני חושב שאיבדתי את חוש הטעם".
הרופא מיד קרא לאחות ואמר לה, "תביאי בבקשה את הבקבוק עם המדבקה הירוקה ושימי 3 טיפות על הלשון של המטופל".
כבר בטיפה הראשונה עורך -הדין הבין בדיוק מה שמו לו בפה – "מה זה?!" הוא צעק, - "זה מי -ביוב !"
הרופא חייך ואמר, "מזל טוב ! חזר לך חוש הטעם, זה מצויין אתה בריא!
כעת חביבי -.50 שקלים בבקשה".
עורך הדין שילם ויצא בבושת -פנים מהמרפאה - אבל החליט שהוא ממש לא רוצה לצאת חייב, ולכן ביום שאחרי הוא שוב חזר אל הרופא, והפעם טען שהוא איבד את הזיכרון.
הרופא קרא לאחות ואמר: " בבקשה נא לזלף למטופל 3 טיפות מהבקבוק הירוק ,,,
באותו הרגע עורך הדין מיד נרתע וצעק: "לא, זה מי ביוב ",
והרופא אמר, "מזל טוב, אני רואה שחזר לך הזיכרון וזה מצויין כעת אתה בריא!
-.50 שקלים בבקשה".
עורך הדין שילם שוב ויצא מהמרפאה עצבני במיוחד, הוא חשב לעצמו שאם איכשהו יצליח לקבל .-100 שקלים, הוא בסופו של דבר יוכל להחזיר לעצמו את מה שכבר הפסיד, לכן הוא לא ויתר וחזר פעם נוספת למרפאה של הרופא , הפעם טען שהוא איבד את הראייה שלו.
- "ובכן..", אמר הרופא, "לזה אין לי תרופה לצערי. הנה, קח פיצוי -. 100 שקלים" ,
והגיש לעורך דין שטר.
"רגע", אמר עורך -הדין , אני רואה שזה שטר של -.20 "
מזל טוב! אתה בריא!" הראייה חזרה אמר הרופא, וכעת חביבי -.50 שקלים בבקשה."
עורך דין ממולח ראה את המודעה והחליט לנצל את ההזדמנות כדי להרוויח כסף קל: הוא הגיע למרפאה החדשה של הרופא ואמר לו:
"ד"ר, אני חושב שאיבדתי את חוש הטעם".
הרופא מיד קרא לאחות ואמר לה, "תביאי בבקשה את הבקבוק עם המדבקה הירוקה ושימי 3 טיפות על הלשון של המטופל".
כבר בטיפה הראשונה עורך -הדין הבין בדיוק מה שמו לו בפה – "מה זה?!" הוא צעק, - "זה מי -ביוב !"
הרופא חייך ואמר, "מזל טוב ! חזר לך חוש הטעם, זה מצויין אתה בריא!
כעת חביבי -.50 שקלים בבקשה".
עורך הדין שילם ויצא בבושת -פנים מהמרפאה - אבל החליט שהוא ממש לא רוצה לצאת חייב, ולכן ביום שאחרי הוא שוב חזר אל הרופא, והפעם טען שהוא איבד את הזיכרון.
הרופא קרא לאחות ואמר: " בבקשה נא לזלף למטופל 3 טיפות מהבקבוק הירוק ,,,
באותו הרגע עורך הדין מיד נרתע וצעק: "לא, זה מי ביוב ",
והרופא אמר, "מזל טוב, אני רואה שחזר לך הזיכרון וזה מצויין כעת אתה בריא!
-.50 שקלים בבקשה".
עורך הדין שילם שוב ויצא מהמרפאה עצבני במיוחד, הוא חשב לעצמו שאם איכשהו יצליח לקבל .-100 שקלים, הוא בסופו של דבר יוכל להחזיר לעצמו את מה שכבר הפסיד, לכן הוא לא ויתר וחזר פעם נוספת למרפאה של הרופא , הפעם טען שהוא איבד את הראייה שלו.
- "ובכן..", אמר הרופא, "לזה אין לי תרופה לצערי. הנה, קח פיצוי -. 100 שקלים" ,
והגיש לעורך דין שטר.
"רגע", אמר עורך -הדין , אני רואה שזה שטר של -.20 "
מזל טוב! אתה בריא!" הראייה חזרה אמר הרופא, וכעת חביבי -.50 שקלים בבקשה."
נערך לאחרונה ב: