בדיחה .. עופרK

• פותח הנושא O.K
  • פורסם בתאריך

O.K

New member
בדיחה .. עופרK

אישה באה לתחנת המשטרה ומתלוננת שבעלה נעדר מהבית למעלה משבועיים ואף אחד לא יודע איפה הוא. השוטר שאל שאלות ופרטים בקשר לנעדר, והאישה אפילו הביאה תמונה של הבעל. `` טוב``.אמר השוטר.`` אנחנו נפרסם את התמונה שלו, אגב, אם נמצא אותו. היית רוצה שנמסור לו משהו??? ``כן`` . אמרה האישה.`` תגידו לו שבסוף אמא שלי לא באה לחגים.. ובאותו הקשר. הבעל אומר לאישה : תראי אמא שלך גרה איתנו כבר חמש שנים , את לא חושבת שהגיעה הזמן שהיא תמצא לה מקום משלה.. הביטה עליו האישה בתמהון כזה ואמרה: אמא שלי????? ואני כל השנים חשבתי שזו אמא שלך...... שבת שלום לכולכם. עופר K ניו ג`רסי

eldo**

New member
היי עופר

ובכן כמו שאתה רואה, םוף םוף יש לי עברית והכל בזכותך. תודה על הרצון הטוב עופר, זה מצרך די נדיר בזמננו, במיוחד לכל אלה שגרים בחול, אתה בטח מבין למה הכונה. שמור על קשר, יש לך את מ`ס הטלפון שלי. תמשיך לספק לנו סחורה טובה, כן ירבו כמוך עופר

אפרת.א

New member
מצטרפת בחום...!

eldo מצטרפת בחום לכל מילה שכתבת! עופר לא היסס להגיש גם לי את עזרתו לבני השוהה בחו``ל. עופר K - יקירי - שמעתי שחגגת יום הולדת בזמן העדרי המוןןןןןן מזל טוב מכל הלב! איש יקר - רבים האנשים היודעים ומכירים בדיחות לרוב מעטים הם היודעים לספר אותן בחן כה רב - כך שגם בכתיבה יעבור המסר והצחוק יעלה על שפתיים ברוחב לב ...אתה איש יקר , אחד מאותם מעטים! ואכן - כן ירבו!!! שלך בחיוך רחב - אפרת:)))

eldo**

New member
מצטרף לברכות

למדתי מהתגובה שלך, אפרת שלעופר היה יום הולדת. אז לך עופר, הרבה ברכות ליום הולדתך ותזכור, שבחיים זה לא כמו במחשב. אי אפשר ללחוץ על ctrl+alt+delete ולהתחיל הכל מחדש. הרבה אושר ונחת עופר-עד 120

למעלה