בדיחה על הרווק חולה הסוכרת והשידוך:

ויוי 25

Well-known member
בדיחה :
גבר רווק בן 30 גילה בבדיקת- דם שערך ,כי הוא חולה סוכרת, וכי יהיה עליו להזריק אינסולין לגופו במשך כול חייו, ידיעה זו גרמה לו לדאגה רבה לגבי עתידו בזוגיות ,וניסה לחשוב איזה בחורה בכלל תירצה קשר רציני עימו -כשהיא תדע שהוא חולה סוכרת,
ולאחר חודש ימים לקח הבחור הרווק החלטה ומיהר לגשת להתייעץ עם שדכן ידוע ולקבל עצות בנושא.
השדכן שמע את סיפורו והציע לשדך לו בחורה שנמצאת באותו מצב סוכרת כמוהו, וכך גם היא תבין אותו בכול הנושא זה.
הבחור מיד נרתע מהרעיון לשידוך שכזה , בטענתו כי אינו רוצה שבעתיד ילדיו שיוולדו- עשויים יהיו לקבל בתורשה את מחלת -הסוכרת משני-הוריהם ,ולכן איננו מעוניין בשידוך שכזה.
חשב השדכן על פתרון נוסף, ולאחר דקה אמר:
יש בחורה אחרת נחמדה ,היא אמנם מעט מבוגרת ממך-היא בגיל 36 - אך היא בשלנית מקצועית וחרוצה שעובדת בתפקיד שפית בבית- מלון ,ויודעת להכין היטב תפריטים המתאימים גם לחולי -סוכרת,
אז מה דעתך ?
- נשמע טוב אמר הבחור - "נתאם פגישה ונראה כיצד יתפתח הקשר".
השדכן שהיה מאוד מרוצה מהתשובה אמר: אני רק רוצה שתדע שהבחורה היא
כמו כולנו ,יש לה חיסרון קטן שלפי דעתי יהיה אפשר להתגבר עליו .
ומהו החיסרון שאל הבחור בדאגה ?
השיב השדכן: הבחורה מאוד מיוחדת בטעמה,היא התרגלה לאכול במהלך היום הרבה בצל כלומר, התמכרותה לאכילת בצל - זהו החיסרון .
" אה, זה הכול ? " - שאל הבחור הרווק ?
- כן השיב השדכן , פרט לזה הכול טוב: היא בעלת אופי נוח, נאמנה וטובת- לב ,
ובדיוק כמוך - גם היא רוצה להינשא ולהקים משפחה בישראל .
- "מקובל עליי" - אמר הרווק,
ומיד נקבע המועד לפגישת ההכרות הראשונה של הרווק עם הבחורה,
במשרדו של השדכן.
הפגישה הייתה מוצלחת הם מיד מצאו חן זה בעיני זו , נפגשו פעמיים בכול שבוע,
ולאחר חודשיים הם הזמינו את השדכן לחתונה המפוארת שערכו.
ואז,,לאחר שחלפו שבועיים מהחתונה לפתע השדכן פוגש את החתן ברחוב,
ושואל אותו לשלומו ,והבחור אומר בבטחון : "אנחנו מתגרשים"!
והשדכן מתפלא : "אבל רק התחתנתם - אז מה קרה " ?
-"אני סובל לא יודע מה לעשות ,, אני גמור לגמריי ואין לי חיים איתה -השיב החתן,
ולמעשה זה הרי קרה באשמתי מכיוון שלא התייחסתי לחיסרון בו עדכנת אותי- על כך שהיא באמת מכורה לאכילת בצל חריף, ומתברר שהריח החריף אינו מרפה ממנה, ובכול פעם שאני מתקרב אליה - אני בוכה,,,

נערך לאחרונה ב:
למעלה