בדיחה קורעת

shayper

New member
בדיחה קורעת

יפנית אחת התחתנה עם בחור ישראלי ועברה לגור אתו בארץ. העברית שלה לא היתה טובה כל כך אבל היא הצליחה איכשהו לתקשר עם בעלה. הבעיה היתה כשהיא היתה צריכה לערוך קניות. יום אחד הלכה לקצב ובקשה לקנות ירכי עוף אך לא ידעה איך להגדיר את בקשתה. היא הרימה את החצאית והראתה לו את הירכיים שלה. הקצב הבין ונתן לה את ירכי העוף. למחרת בקשה לקנות חזה עוף. שוב לא ידעה את להגדיר, פתחה את כפתורי חולצתה והראתה לקצב את החזה. היא קבלה את מבוקשה. ביום השלישי רצתה לקנות נקניקיות. היא הביאה את בעלה ו.... (גלגלו את הדף למטה) מה אתם חושבים????????? הלווווווו !!!! חברים!! בעלה מדבר עברית! עכשיו תחזרו לעבודה............................

shayper

New member
חה חה חה

יעני אתה מחזיר לי על מה שאמרתי לך אה... סבבה... אני יסביר לך בשפה שלך... הגברת שנולדה בתרבות היפנית ולמדה במהלך חייה את השפה היפנית.. אינה רגילה לשפה העברית לאחר שעלתה מארץ מולדתה.. לכן כשפסעה לעבר הקצב והגיעה אליו.. היא ביקשה במתותא ממנו שיביא לה ירכי עוף.. הקצב הנחמד לא הבין... לכן היא הרימה את בד חצאיתה ולעיניו נגלו ירכיים.. ולאחר מכן הוא הבין ונתן לה ירכי עוף... כעבור יום תמים ויפה רצתה היפנית חזה עוף... היא שוב פסעה אל עבר הקצב וביקשה ירכי עוף... הוא עדיין לא הבין.. והיא הסירה ממנה את החולצה ולעיניו נגלו צמד עופרים... הוא הבין ונתן לה חזה עוף.. וכשרצה העלמה נקניקיות... היא החישה את עצמה אל ביתה והביאה את בעלה אל הקצב... (בזמן זה אתה אמור להבין שהיא החישה אותו לקצב על מנת שיראה לו את איברו הזקוף) אבל... בעלה שגדל בתרבות ובשפה הארצישראלית, העברית יודע את השפה ואמר לקצב מה ברצונה של עלמתו...

דודו21

New member
עכשיו הבנתי!! מבקש המשך לשיר...

של זוהר ארגוב המלךךךךךך אגדום נרקמות בלילות ציפורים כבר נמות וחולמות חרישי הוא הלילה ואפל כוכבי מלמעלה כבר שואל

אור בת 18

New member
מה אתה לא יודע מה ההמשך?

מה לך ילדהההההההההה מה לך קטנהההההההההה על מה את חולמתתתתתת אני גם חולםםםםםםםםם

דודו21

New member
אור מתוקההההההה

לא יודע את הבית השני והשלישי.. סיפורים לך אספר... והבית השלישי אגדות נרקמות...

דודו אחי, קבל את ההמשך

סיפורים לך אספר בלילות אלטף את שיערך בשתי ידיי את בתי את שלי לא אשכח יש לי אמא קטנה ואותך מה לך ילדה מה לך קטנה על מה את חולמת אני גם חולם אגדות נרקמות בלילות הינשוף עוד מפר את הדממה חרישי הוא הלילה ואפל כוכבי מלמעלה גם שואל. מה לך ילדה... דודו אחי, כל שיר, תמונה, או כל דבר שקשור במלך האחד והיחיד, אתה יכול לפנות אליי לאי מייל [email protected] שמי אלון זכריה מעריץ מס´ 1 של המלך

דודו21

New member
2002 כל המילים השמחות

פרצו שוב כהורה סוערת טפסנו, עם כל הרוחות אל פסגת החרמון הזוהרת. עם שחר, הלילה נמלט, טובע העמק באור...

למעלה