בדיחה קצת גסה.....

קסנדרה*

New member
בדיחה קצת גסה.....

זוג התחתן יום אחרי הכלולות אמא של הכלה שואלת אותה , נו בתי איך היה ? ענתה הבת אמא כלום הוא קרא ספר. אמרה האמא הוא בטח היה עייף נחכה למחר. למחרת שוב שואלת האמא נו בתי איך היה ? ענתה הבת אמא כלום הוא קרא ספר. וכך גם למחרת. אמרה האמא לבתה אולי תתחילי ללטף אותו וכך החשק שלו יבוא. כך עשתה הילדה ,ולמחרת שוב שואלת האמא את בתה איך היה והבת עונה הוא קרא ספר. האמא החליטה להציץ מהדלת ולהפתעתה היא רואה שהוא דוחף לה אצבע . האמא הלכה לישון מאושרת ולמחרת שוב שואלת את בתה, נו בתי איך היה? ענתה הבת כלום הוא קרא ספר. כעסה האמא על בתה ואמרה.מה את משקרת לי? אני ראיתי שהוא דוחף לך אצבע. ענתה הבת, כן אמא כך הוא מרטיב את האצבע להעביר דף.

קסנדרה*

New member
ועוד אחת קצת רטובה......

פולניה אחת מספרת לחברתה: "זושה, את לא תאמיני מה קרה לי אתמול! קמתי באמצע הלילה, כדי לקחת כוס מים, וכשנכנסתי אל המטבח, תפסתי את יאנק מביא ביד!" החברה:"נו ומה עשית?" הפולניה:"ירדתי לו" החברה:"בז´יז´ינה את ממש חולת סקס!" הפולניה:"זושה, תחשבי רגע בהגיון; עדיף לשטוף את הפה, מאשר את כל המטבח!"

קסנדרה*

New member
ועוד אחת קצת שוביניסטית........

שלושה גברים ניפגשו ביום האישה ושוחחו בינהם. אחד אומר בגאווה: "אני קניתי לאישתי צמיד ושעון, אם היא לא תאהב את השעון היא תוכל לפחות לשים את הצמיד." השני אומר: "אני קניתי לאישתי שרשרת וצעיף, אם היא לא תאהב את הצעיף היא תוכל לשים את השרשרת." השלישי אומר: "אני קניתי לאישתי טבעת וקונדום, אם היא לא תאהב את הטבעת שתלך להזדיין..."

למעלה