תודה רבה. כיף לשמוע, ממישהו שבאמת מבין
אתמול ישנתי נגיד מארבע וחצי עד שמונה, משהו כזה. לא בדיוק לילה. אבל לפחות אני לא מרגישה יותר גרוע.
והנה, הלילה: שתכננתי להסדיר את השעות שינה סוף סוף, שלא לדבר על זה שהיום ממש התכוונתי להתקלח (אחרי המון זמן.... ), כבר נהיה עוד מעט שוב ארבע בבוקר.
אז יש לי תירוץ טוב, בחירות וזה.. אבל תמיד יש תירוצים
ולגבי מה שאומרים על שוקולד וקפאין. אז אני על בשרי גיליתי (ואולי זה רק אצלי) ששוקולד, ואני מדברת על לפרק חבילות במיטה, כן עוזר לי להרדם. למרות מה שאומרים על הקפאין.
מה שהכי מטריד אותי בסיפור הזה זה השיניים. כי אז לא מצליחה לקום לצחצח. היה זמן שעשיתי לי ערכה של לצחצח במיטה. ואני עוד לא מתמודדת עם זה בכלל אבל ההזנחה שלי את ההיגיינה הדנטלית מאז שאני חולה (רק כי אין כוח לתחזוקה הזו, לא מסיבה אחרת) נותנת את אותותיה. וזה ממש מלחיץ אותי.
אז אם הצלחתי לצחצח לפני השינה אני רואה בזה הישג
שיגידו מה שיגידו על מה כדאי או לא כדאי לפני השינה. במחלמה כמו במלחמה, מה שעובד - עובד.
כמובן ששואפת להסדיר את זה. אבל לפחות ויתרתי על הקטע של הלקאה עצמית, וזה כבר עוזר.
מקווה לשמוע מכן שמישהו ישן טוב לפחות. עם חלומות חמודים.
למען האמת אני מקווה לקום מחר ולגלות שה-16.3 ושהיום הזה היה חלום. או לקום בעוד שנתיים לבחירות הבאות, אבל צריך להזהר במשאלות שלנו, אבל אני אומרת את זה רק כווי אוף ספיץ'.
לילות מבורכים שיהיו לנו