בדיחה שבטח רצה פה מזמן...

אלדד(מ)

New member
בדיחה שבטח רצה פה מזמן...

נהג אוטובוס מסיע זקנות מבית אבות לחופשה. כעבור כמה דקות טופחת לו אחת הזקנות על הכתף ומציעה לו בוטנים כי הן לא צריכות אותם. הנהג לוקח בשימחה ואוכל. כעבור כמה דקות שוב מציעה הזקנה חופן בוטנים לנהג - והוא לא מסרב. ככה מספר פעמים. לבסוף שואל הנהג את הזקנה "אם אתן לא צריכות את הבוטנים, למה קניתן?" עונה הזקנה: "אנחנו לא יכולות לאכול את הבוטנים כי אין לנו שיניים. אנחנו מוצצות רק את ציפוי השוקולד".

noyil

New member
שיפור הבדיחה:

נהג אוטובוס יהודי מסיע זקנות מבית אבות לחופשה. כעבור כמה דקות טופחת לו אחת הזקנות על הכתף ומציעה לו בוטנים כי הן לא צריכות אותם. הנהג לוקח בשימחה ואוכל. כעבור כמה דקות שוב מציעה הזקנה חופן בוטנים לנהג - והוא לא מסרב. ככה מספר פעמים. לבסוף שואל הנהג את הזקנה "אם אתן לא צריכות את הבוטנים, למה קניתן?" עונה הזקנה: "קנינו את הבוטנים מאחד בשם אדולף, הוא אמר שזאת שקית ציאניד".

יש רוסיות בסינגפור ?? עד לשם נסעת בשביל זה ? לא יותר זול ללכת לת.מ הישנה של ת"א ולזיין גרוזינית מכוערת ב50 שקל במקום לבזבז כמה אלפי דולרים על טיול לסינגפור בשביל לזיין ב6.25?!? ../images/Emo3.gif

Roobie

New member
50 ש"ח? עבדו עליך..

אני עובד צמוד לתחנה המרכזית הישנה ויוצא לי להתעדכן בתעריפים כל פעם שיש לי משמרת ערב או משמרת לילה. אם מכרו לך גרוזינית ב-50, כנראה ראו עליך שאתה חדש. ואם אתה לא חדש ועדיין זה היה ב-50, אז אתה חתיכת פראייר. נ.ב. היא רק ירדה לך? ברכותיי, שילמת לקוקסינל.

gavrik

New member
וואו איזה סטאנדרטים נמוכים

גרוזינית ועוד ב50?! לך בורסה רמת גנה, אוקריאניות, יש אפילו מבצעים כגון חבר מביא חבר\חבר מביא בחבר (לאוהבי הקינקי)

GMN

New member
../images/Emo26.gif

*חבר מביא חבר ועוד חבר ועוד חבר ועוד כלב ועוד סוס, עד שהזונה מתה.

למעלה