פילוסוף רוחני33
Well-known member
מה יוצא דופן מבין מוח, לב, ראות ודויד לוי? המוח, שהוא החכם!
נדמה לי שהשבוע פחות מכובד/יפה לספר בדיחות על דויד לוי..מה יוצא דופן מבין מוח, לב, ראות ודויד לוי? המוח, שהוא החכם!
לא זכור לי שהוא (דויד לוי) לא היה חכם.הוא פשוט לא ידע אנגלית.אין זה מוכיח כלום.מה יוצא דופן מבין מוח, לב, ראות ודויד לוי? המוח, שהוא החכם!
הוא נתפס או צויר כלא חכם (בלשון המעטה). זה נבע גם מהיעדר האנגלית שלו, אך גם מצורת דיבורו, התנהלותו הכללית (מה שכונה אז, היעלבויותיו המרובות) ועוד. הרי לא רק על אי-ידיעת האנגלית האיש הפך למושא לצחוקים ובדיחות בפי רוב מוחלט של הישראלים באותה תקופה (לרבות אלו שמהללים ומשבחים אותו היום כאילו היה גדול אישי ישראל מאז ומעולם).לא זכור לי שהוא (דויד לוי) לא היה חכם.הוא פשוט לא ידע אנגלית.אין זה מוכיח כלום.
חבל שהוא לא יכל לדבר בצרפתית.( מניחה שידע צרפתית)
הצרפתית שלו היתה מעולה. כמו העברית (המליצית אך משובחת) שלו.לא זכור לי שהוא (דויד לוי) לא היה חכם.הוא פשוט לא ידע אנגלית.אין זה מוכיח כלום.
חבל שהוא לא יכל לדבר בצרפתית.( מניחה שידע צרפתית)
כל פוליטיקאי מנסה לתמרן עיתונאים. ה"בדיחה" הזו פוגענית ולא מצחיקה.לא רק בגלל זה. כשפרסם בעתון הודעת כעס על שמחשיבים אותו לטיפש, אמי אמרה שעשה לנו בושות בתקשורת פעם. כמו שהבנתי, הוא אמר לצלם מול כל העם להפסיק לצלם כדי שלא ידעו משהו שרצה להסתיר.
כפי שכתבת "אם הן שנונות ומצחיקות".יש הרבה בדיחות עם סטריאוטיפים על קבוצות שונות, אי אפשר להימנע מזה. רוב הבדיחות יכולות להעליב אנשים מסוימים, אבל אם הן שנונות ומצחיקות כדאי לספר אותן.
מה גם שבינינו, האיש לגמרי גמר את מכסת ההיעלבויות שלו כבר במהלך חייו ואף יותר מפעם אחת כנראהאף אחד לא נעלב ואנשים מתים לא יכולים להיעלב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.