בדיחה של יוסי בובלין

צאטמן14

New member
בדיחה של יוסי בובלין

אמש ישבו דיירי הבית וסיפרו כל אחד סיפור אישי והדיירים היו צריכים לנחש מה אמת ומה שקר וכך סיפר יוסי ,חחחחחחחחחחחחח (אני חושב על הבדיחה נופל מצחוק) * בוקר אחד קמתי לעבודה שכנה שלי שיש לה כלב ענק כזה רוסי עם רגליים גבוהות (וכולם מקשיבים)קראה לי יוסי יוסי בוא מהר ואללאק מה היא רוצה על הבוקר , הלכתי אליה והיא בוכה ומשתוללת, אמרה שהכלב שלה בלע משהו והוא עומד להחנק תעזור לי צעקה אני מה אני מבין בכלבים סינן יוסי מבין שפתיו הרי אני גם מפחד מכלבים התקשרתי לחבר שלי שעובד בעירייה במחלקת הכלבים והחבר אמר לי ,טפטף לכלב בנזין לפה,, והוא יזרוק את העצם שניתקע לו בגרון ואללה הלכתי לאוטו,, שאבתי בנזין עם צינור,,, ניגשתי לכלב וטיפטפתי לו טיפה בפה פתאום הכלב קם התחיל להתפרע רץ מקיר לקיר, הלוך חזור רץ לקיר הוא חוזר לקיר השני וכו,,, פתאום הכלב נפל ולא זז הדיירים שואלים אותו מה יוסי הוא מת ?? ענה להם בדורבניות הידוע שלו עם חיוך כזה חביב לא חברים,,,, ניגמר לו הדלק,,,חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודו שהוא ענק

seymore butts

New member
מסכים יוסי הוא מלך !!!../images/Emo47.gif

אם כי עוד לא אבדה תקוותי שיראו לנו את ישבני הבנות במקלחות....

חחחח...שמענו את זה אתמול כל המשפחה שלי

ונקרענו נמחוק..חחחחחחח אנחנו כולנו שקועים בסיפור(יש לי כלבה קטנה ומהממת והקשבנו אולי באמת אם היא תיחנק פעם נביא לה .....
בנזין ) אנחנו כולנו שקועים בסיפור פתאום הוא הביא את הפנץ' הזה ואנחנו כולנו נקרענו מצחוק תוך כדיי אמירות "אין,אין עליו הוא מלך"....

הבדיחה ישנה, אבל איך שהוא סיפר אותו קרע מצחוק

היתה לו פעם עוד בדיחה מצחיקה איש אחד נכנס עם קופסא למונית, וכשירד שכח את הקופסא במונית נהג המונית ניגש למשטרה וביחד עם השוטר פתחו אותה הם גילו "משקולת של חרא" (גוש חרא בשפת הדורבן) הנהג שאל את השוטר מה עושים עם זה עכשיו? השוטר ענה לו אם לא ידרשו את הקופסא תוך 3 חודשים תבוא לקחת

כן גם זה קרע אותי ..ובמיוחד הצחוק שלו של עינב

ושל אשר....וואי איך אני מתגעגעת לאשר

למעלה