בדיחה שמשלבת הרבה דברים ביחד:

Bassman

New member
בדיחה שמשלבת הרבה דברים ביחד:

נקרופיל (אתם יודעים מזה), פירומן(אתם יודעים מה זה? איש שמקבל ריגוש מיני מאש), זאופיל (לא יודע איך אומרים את זה באמת-מישהו שאוהב בע"ח) ומזוכיסט (U KNOW) יושבים ביחד בתא כלא. הזאופיל עושה: וואי אם היה לי חתול! הייתי מזייייייייין אותו! הנקרופיל עושה: אם היה לך חתול, הייתי הורג אותו ואז מזיין אותו יותר חזק! הפירומן עושה: אם היה לך חתול, הייתי שורף אותו ואז מזיין אותו! המזוכיסט: מיאו...

Bassman

New member
אחות שלו! Thats FRANCH!!!!

*ארבל חוזר לימי משפחת אדמס!*

אדם חכם אמר פעם

"בדיחות עושים באהבה, או לא עושים בכלל". לא רגע... זה לא הלך ככה... פאק... לא חשוב

לא, ככה פשוט כותבים :)

דוס פואה, זה בתרגום עיברי חולני, כמו שאנחנו רגילים.

1100F

New member
על איזה הורמונים את מדברת?

לא ראיתי אף הורמון.

1100F

New member
אני חושב שהבנתי מה את מתכוונת

ורק תרשי לאמר לך את הדבר הבא: את המילה שנכתבת בצרפתית douze מבטים דוז עם האות ז ולא דוס כפי שכתבת. בנוסף לכך, כאשר חשבתי על משהו שמתחרז עם המילה דוס, בדיוק נפתח לי חלון פרסומת עם פרסומת למוס שוקולוד, ולכן חשבתי על זה שדוס מתחרז עם מוס. אחרי שכתבת לי על הורמונים הבנתי מה שאת חשבת (יא סוטה, חולת מין אחת). אי לכך ובהתאם לזאת עשיתי מה שאמרת, הסתכלתי... עמוק... יותר... ומצאתי כמות ענקית של הורמונים שמשתוללת אצלך. ויפה שעה אחת קודם

ובכן, מוס שוקולד גם הולך... ;)

וכן, אני סוטה וחולת מין. נהנית מכל שניה. שמחה שגילית את זה עכשיו- איך לעזאזל חשבת שאני אתכוון למוס, ועוד מוס שוקולד?! אמרתי לך שיש לי כמות ענקית של הורמונים. אתה בחרת לא להאמין בהתחלה, עוד כשאמרתי לך שאתה לא יודע עם מה אתה מתעסק פה :)

למעלה