בדיחה ששמעתי כרגע

טאKילה

New member
ואני חושבת...ש..

אני חילונית,אבל אוכלת וקונה רק אוכל כשר. [אין לי בעיה מה יאכל האחר] אני אוהבת את החגים,פסח זה מצות בלבד וכשר, לחגוג בליל הסדר כמו בבית אבי,זו תחושה נפלאה. הבשר רק כשר ומוכשר. אני צמה ביום כיפור,אני צמה מתוך הרגל מגיל 12. אני מרגישה שנעים לשמור ולו במעט על המסורת היהודית. נולדתי יהודיה,ילדתי ילדים יהודים,חשוב לי שהשושלת תמשיך.. אני אכבד אדם שבחר להיות דתי,אני לא אדליק סיגריה לפניו בשבת. אני לא אפסיק לנהוג בשבת,אני מעשנת בשבת..אני אכבד את האחר. לגביי קניונים,לדעתי הבאסטות שנפתחו בשבתות הן אילה שמאימות על הקניונים במשך השבוע,כך ירדו המכירות. כחילונית,היתי רוצה שהשבת תשאר שבת,שיפתחו רק בתי קפה ובילוי , על הטיילת,או בקניון. אני לא חושבת שאני ארצה לצאת למדוד שמלה חדשה דווקא ביום שבת,,גם חילוני הוא יהודי והיום השביעי הוא יום מנוחה לכולםםםםםםםםםםםםםםםם אז במקום קניות בשבת צאו לטייל בטבע,או בכל אתר נופש.

אהובה.א

New member
נכון , טאקי , את צודקת

גם אני גדלתי בבית יהודי וגאה בכך גם אני אוהבת את החגים היהודים , למרות שחלק מהם לא שמחים כלל וכלל גם אני גדלתי על המסורת היהודית אני לא אוכלת בשר לר כשר ולא מנסה אפילו , כי גדלתי על כשרות סבי ז"ל היה רבי ואני עצמי גדלתי על שמירת ערכי היהדות אולם לא לזה התכוונתי התכוונתי למדינה חופשית. התכוונתי למדינה שאוכל להרגיש בה טוב , עם כל הצרות שיש בה את אומרת לטייל בחיק הטבע. אני חיה את חיק הטבע כל יום. ואת יודעת את זה. אני רוצה לחוות קניות בשבת , כי זה היום היחידי שפנוי אצלי. מה ההבדל בין מלצר/ית שעובד/ת בבית קפה או במזנון או פאב בשבת ומוכר/ת בחנות בגדים בשבת? שניהם עובדים בשבת בשבילך ובשבילי בכדי להרוויח את לחמם. אז למה רק המלצר יכול להכפיל את משכורתו והמוכר בחנות לא? מה ההבדל? במשך כל השבוע אנחנו קורעים ת'תחת בעבודה . נכון,בשבת רוצים לנוח. כל אחד יחליט לעצמו אם ירצה. ואם אני רוצה לעבוד בשבת ולנוח ביום שלישי? זה גם מנוחה אחת לשבוע , כמו שהחוק מחייב , לא? לא דרשתי מאף אחד לוותר על דתיותו. בחיים לא !!!! זה הדבר האחרון שאעשה. גם לא אמרתי שצריך להתאים עצמך למציאות החילונית. למרות שכולנו כאן חיים במציאות. ובינינו , הרי אנחנו מתאימים עצמנו למציאות היום יומית בנקל. עם כל הקשיים המציאותיים שיש לנו. אבל אני רוצה להיכנס למסעדה , לאכול את הסטייק הטוב שלי ולדעת שאם ארצה לאכול את העוגת גבינה אחרי או את הגלידה - לא אקבל "פרווה"... לדעת שאם ארצה לאכול את הסטייק עם רוטב פטריות - שיהיה בטעם הנכון עם השמנת הנכונה. שאם אני רוצה לאכול חלק אחורי בפרה (שזה החלק הטוב ביותר הקיים) , שלא יגידו לי "אין".....ויודעת למה? מטעמי כשרות. לא רוצה את החזיר או השד יודע מה , כל השרצים למיניהם. לא אוכלת את זה. אבל רוצה ואוהבת אוכל טוב. ואת זה מונעים ממני בגלל חוקי כשרות. ערב טוב לכולם

אהובה יקרה.... ../images/Emo39.gif

אני מאחלת לך ומכל לבי... "שהצרה" היחידה שלך במדינה הזו תהיה... לא לאכול חלק אחורי בפרה... ערב טוב לך!

אם את רוצה לדעת למה מצחיק...

מצחיק, בגלל שטומי לפיד הוא דיקטטור קטן, ראי מה עשה כשהיה מנהל רשות השידור. טומי לפיד הוא המומחה מספר אחד בסתימת פיות, במיוחד של אלה שלא חושבים כמוהו. ולחשוב שהוא יהיה השר הממונה על המשפטים, נראה מתי יתחיל לסתום פיות של שופטים שיביעו דעות הנוגדות להשקפתו.. הבנת???

Mוניk

New member
טומי לאט לאט יחדור לורידים של כולם

תמיד היה דיקטטור והיום כשיש לו כורסא מרופדת בעור מושבח והת****השמן שלו יושב בשיא הנוחות הוא ישלח את זרועות התמנון שלו לכל כיוון, כל אזרח יקבל צריבה ואת זה העם ירגיש בקרוב מאוד אחלה "בדיחה" בוזגלו
מוניק

למעלה