בדיחה

riki30

New member
בדיחה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אחד, לא חשוב מאיזו עדה, יוצא עם אשתו לירח דבש. נכנס הזוג לחדר במלון, הבעל קופץ על אשתו הטרייה ומקיים עימה יחסים בלהט. אחרי שהוא מסיים הוא מתפנה לעשות ביד. מסיים גם את המקצה הזה ומקנח בנפיחה אדירה. האשה נותרת המומה על המיטה ושואלת, "מה זה"? אז הבעל עונה: "מותק, זה בשביל להראות לך שאני יכול איתך, יכול בלעדיך ואני זה שקובע פה את האווירה."

riki30

New member
עוד אחת טובה חחחח

גבר רעול פנים נכנס לבנק הזרע, הוציא אקדח ואיים על הפקידה: "פתחי את הכספת מיד". הפקידה נבהלה ופתחה את הכספת. "פתחי את המקרר שבפנים", השודד צעק. "אדוני", אמרה לו הפקידה תוך שהיא פותחת את המקרר שבתוכו היו מאות מבחנות, "לא תמצא פה כסף, זהו בנק הזרע." "שקט!" הוא צעק, "קחי את אחת המבחנות ותבלעי את תוכנה!" "השתגעת???" הפקידה נדהמה, "יש זרע בפנים!" הוא הצמיד את האקדח לראשה ואמר לה: "תבלעי הכל או שאני יורה". היא התחילה לבכות, אולם לא היתה לה ברירה והיא בלעה את כל תוכן המבחנה. "עכשיו תקחי עוד מבחנה ותבלעי את כל הזרע שיש בפנים." "למה אתה עושה לי את זה?" היא שאלה בבכי תוך שהיא פותחת את מכסה המבחנה ומביטה בגועל פנימה. "אמרתי תבלעי", הוא צעק, והיא שתתה את כל הזרע שהיה במבחנה. "עוד אחת!" הוא אמר, והיא נאלצה לבלוע עוד מבחנה מלאה בזרע." כשראה שהפקידה סיימה לשתות את כל המבחנה השלישית, ושהיא כמעט מקיאה, הוריד השודד את המסכה מעל פניו והיא אמרה לו: "דויד זה אתה?" "כן", הוא אמר לה, "את רואה, מיכל? כשאת רוצה את יכולה לבלוע..."

riki30

New member
חחחחחחח .... חייבת עוד אחת

כורדי יפני וכושי נוסעים לאמריקה לחפש עבודה. הכורדי החרוץ מוצא עבודה בא הביתה ומבקש מהיפני להעיר אותו מוקדם בבוקר. היפני והכושי מחליטים לעבוד עליו צובעים אותו בלילה בשחור ומעירים אותו לעבודה בדקה התישעים רץ הכורדי לעבודה מבלי לשטוף פנים ולהביט במראה. כאשר הוא מגיע לעבודה, מסלק אותוהבוס הכורדי שואל למה? והבוס עונה, תסתכל במראה .אחרי מופתע במראה אומר הורדי לעזאזל... היפני הדפוק העיר את הכושי

riki30

New member
ענק תאהבו את זה פמיניסטיות .חחחח

:עשר סוגי נשים האישה הכלבה העשירה 1 האישה הפימניסטית המכוערת 2 הציפור הפצועה 3 השרמוטה המשתרללת 4 ההיפוכונדרית 5 היודעת הכל 6 המפלצת השטלתנית 7 הדיכאונית 8 הנסיכה הכוסית 9 האישה האידיאלית - כמעט כל אחת חושבת שהיא כזאת 10

riki30

New member
מקווה שנהנתים ביי לבנתיים../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif

קשקשניתתתתת.....חביב למדיי......

עוד לא הספקתי להוריד מייל..... אבדוק אחרי זה...

למעלה