בדיחה

ג נ ו ב

New member
נזכרתי בבדיחה שקשורה....

שלושה חסידים התווכחו, איזה אדמור יותר גדול יותר מחולל ניסים, אמר הראשון, יום אחד הרבי שלי נסע בדרך והפריע הר גדול לעבור, אמר הרבי, הר ימינה, הר שמאלה וההר נבקע לשניים. אמר השני, הרבי שלי נתקע בנהר, אמר, מים ימינה , מים שמאלה והנהר נבקע. אמר השלישי, הרבי שלי, מצא בשבת 100 $, אמר שבת ימינה, שבת שמאלה ולקח את הכסף....

סוג ב

New member
מה קורה עם הבדיחות?

התחלתם להצחיק אותי והפסקתם
יאלה, תתחילו להריץ. בא לי להמשיך לצחוק

יוניבי

New member
בדיחה על בחור ישיבה

אדם אחד היה לו בן שובב כל היום התעסק עם בנות, החליט האבא לשים לזה קץ ושלח אותו לישיבה חרדית, לאחר חודש בא האבא לבקרו לראות איך הוא מסתדר, עלו האבא והבן לאוטובוס התיישבו בספסל, עולה בחורה חמודה, האבא מסתכל ע בנו לראות איך הוא מסתכל עליה, אך כלום הבחור כאילו לא ראה, האבא שמח הנה זה עוזר, בתחנה הבאה עולה כוסית פצצה מכנס ג'ינס קצרצר רגליים ארוכות ציצי שופע בקיצור אחת שגורמת לך להזיל ריר, האבא מסתכל שוב על בנו כודק א תגובתו אך הוא אדיש כמו פטיש, אומר לו האבא תראה את הפצצה הזאת מה אתה אומר עליה? עונה הבחור: עזובאבא תראה איזה תחת מדהים יש לנהג....

יוניבי

New member
אחח כמה הייתי רוצה

כמה הייתי לשמוע צחוק מתגלגל של בחורה יפה, יש משרה פנויה שם בעבודה אצלך?

אני אומר

את יפה מבפנים הכי יפה מבפנים וזה מה שחשוב ואני מתגעגע לרשומות שלך

סוג ב

New member
../images/Emo9.gif יווו איזה חמודים

ואפרופו רשומות, אני אתפנה ויש לי כבר נושא מעניין בעקבות שרשור פה בפורום.. מבטיחה לעדכן..

חחח אין עלייך

אני בטוח כשם שאני כשם שאני ארקוד כנגדך במידב ואכל לבוא למפגש הראשון שמקווה שיתקיים מהר את תרקדי לפני חחחח ואמור לי ששתיתי מהיין של שחתן והכלה בחותנה של בנדוד שלי ביום שני שאתחתן תוך שנה כ חחחח ואת תוזמני

יוניבי

New member
אפשר להרגיש

יש יופי הנראה בעין, יש יופי המדליק לך את הזין, יש יופי שעושה אותך שיכור ללא יין, אך יש יופי שמקרין לך היישר לתוך הלב, מרפא לך כל כאב, וגורם לך להתאהב

יוניבי

New member
קחי עוד אחד

בחור מתיישב על הבר ומזמין 10שוטים הברמן מגיש לו, הבחור מרוקן אותם האחת אחרי השניה, הברמן שואל אותו מה? מה אתה חוגג היום? 10 שוטים? עונה לו הבחור: המציצה הראשונה שלי. אומר לו הברמן אהה סחתין קח עוד שוט על חשבון הבית אומר לו הבחור: עם עשר שוטים לא העבירו לי את הטעם מה יעזור לי עוד אחת...

וזה

חייל ודוס עומדים בטרמפיאדה בשעת לילה מאוחרת, התקופה הייתה תקופת חורף והקור בחוץ היה עז, גשם חזק התחיל וגם רוחות, לפתע הגיחה מכונית משום מקום ועצרה להם המסכנים, נהג המכונית, הסכים להעלות רק את החייל, הדוס הרטוב ניגש לאדן חלון אותה המכונית, ואמר לנהג : אבל למה אתה לוקח רק אותו ומשאיר אותי פה לבד בלילה ? ענה לו נהג המכונית : כי הוא משרת אותי ומשרת את המדינה שלי ! אז הדוס הסתכל עליו ואמר : נו, אבל אני משרת את השם ! אז הנהג אמר לו : אז שהשם ייקח אותך ! חחחח ענק

yahv1

New member
אפרופו בדיחות של חסידים

חסיד אחד רואה את חבירו ביום חמישי עם שטריימל בתחנה מרכזית ירושלים מחכה לאוטובוס לת"א, הוא שואל אותו לאן אתה נוסע? החסיד עונה לו: לפרוצה בת"א. הוא שואל אותו אבל למה עם שטריימל? יום חמישי היום, לא שבת. עונה לו החסיד: אם יהיה טוב, נעשה אצלה שבת. :) :) :) יום טוב לכולם!!

למעלה