בדיחה....

The Traveller

New member
בדיחה....

השגריר של ערב הסעודית באו"ם סיים לשאת את נאומו, יוצא ללובי ונתקל בידידו האמריקאי. הם לוחצים ידיים והסעודי אומר: "אתה יודע, אני חייב לשאול אותך שאלה אחת לגבי אמריקה". "בודאי, הוד מעלתך", עונה לו האמריקאי. "אענה לך על כל דבר שאוכל". לוחש הסעודי: "בני צופה בתכנית ´מסע בן כוכבים´. הוא רואה שיש שם רוסים, יש שם ספרדים, יש שחורים ויש מלוכסני עיניים מהמזרח. והוא לא מבין למה אין שם אף ערבי". מתכופף האמריקאי לעברו ואומר לו: "זה בגלל שהתכנית הזאת מתרחשת בעתיד".

Alex20

New member
יפה מאוד!!!

למען האמת השחקן ששיחק את דר באשיר אלכסנדר סידדיג או סידיג אל פאדיל בשמו הישן הוא חצי סעודי שבל בסדרה הוא משחק הודי כנראה

rdaffi

New member
הוא ממוצא סעודי.

זה מוזכר בפרק "Statistical Probabilities". אבל זה באמת לא משנה כ"כ במאה ה- 24...?

Esmena

New member
שכמובן, על פי התפקיד הרחב ורב

המשמעות שהיה לו, יכולת לדעת את מוצאו המדוייק.

B a n j o

New member
נראה לי שהוא דווקא

ממוצא הודי ולא סעודי למרות ששם המשפחה המקורי יכול להצביע על צד ערבי כלשהו. אני אומר זאת בגלל המבטא הבריטי שלו שדי מזוהה עם ההודים דוברי האנגלית (עקב הנוכחות הבריטית שם). בכל אופן יכול להיות שיש לו צד ערבי במשפחה

Bajoran Preist

New member
דווקא להורים שלו(בסדרה) הייתה חזות

ערבית למדי, למרות שאפשר לטעון אחרת. וחוץ מזה- באשיר- שם ערבי. השם באשיר אל-ג´ומייל מזכיר למישהו פה משהו? (שכחתי מי זה ת´אמת אבל יש אחד כזה)

Bajoran Preist

New member
צודקת

בדקתי את העניין- בשיר ג´ומייל היה מנהיג הפאלנגות הנוצריות בלבנון ושמר על יחסים הדוקים עם ישראל. ב-82 נבחר לנשיאות לבנון תוך אמצעי כפייה(זהו נסיונו(הראשון, ביינתים
) של שרון לכפות מנהיגות על מדינה ערבית). הוא נהרג בפיצוץ לאחר שלוש שבועות.

למעלה