פילוסוף רוחני33
Well-known member
אישה פונה לשוטר ברחוב ואומרת לו לעלות אליה הביתה. השוטר עולה מרוצה. האישה אומרת לו לשבת על הכיסא במטבח. השוטר מתיישב מחייך ומרוצה. אז האישה קוראת לילד שלה ואומרת לו: אמרתי לך שאם לא תאכל אני אביא שוטר!
אישה פונה לשוטר ברחוב ואומרת לו לעלות אליה הביתה. השוטר עולה מרוצה. האישה אומרת לו לשבת על הכיסא במטבח. השוטר מתיישב מחייך ומרוצה. אז האישה קוראת לילד שלה ואומרת לו: אמרתי לך שאם לא תאכל אני אביא שוטר!
יפה.אישה פונה לשוטר ברחוב ואומרת לו לעלות אליה הביתה. השוטר עולה מרוצה. האישה אומרת לו לשבת על הכיסא במטבח. השוטר מתיישב מחייך ומרוצה. אז האישה קוראת לילד שלה ואומרת לו: אמרתי לך שאם לא תאכל אני אביא שוטר!
בדיחה עם זקן כה גדול שרוב יושבי הפורום סיפרו להם אותה כשעוד היו ילדיםאישה פונה לשוטר ברחוב ואומרת לו לעלות אליה הביתה. השוטר עולה מרוצה. האישה אומרת לו לשבת על הכיסא במטבח. השוטר מתיישב מחייך ומרוצה. אז האישה קוראת לילד שלה ואומרת לו: אמרתי לך שאם לא תאכל אני אביא שוטר!
כן, מן הסתם. אבל בדיחה לא רעה בכלל.בדיחה עם זקן כה גדול שרוב יושבי הפורום סיפרו להם אותה כשעוד היו ילדים![]()
הילדים של משפחת ביבס.חורזת, מי הילדים שבתמונת הניק שלך?
עצוב, האם הוחזרו? מה הסבירות שיוחזרו ובשלום?הילדים של משפחת ביבס.
נחטפו בידי מחבלי נוחבה.
לא הוחזרו, והסבירות נמוכה. נקווה שאני טועה.עצוב, האם הוחזרו? מה הסבירות שיוחזרו ובשלום?
עצוב, נשאר בעיקר לקוות. אולי אפשר גם להילחם ולפעול כדי שיוחזרו.לא הוחזרו, והסבירות נמוכה. נקווה שאני טועה.
א-מ-ן.אני מאוד מקווה שכל החטופים יחזרו במהרה, שלא יעונו בשבי ושלא ייהרגו חלילה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.