בדיחה

chany

New member
בדיחה

איש אחד זכה בפרס הריאשון בלוטו, ומרוב שמחה הוא רץ הביתה לספר לאשתו. אשתו המופתעת היתה כל כך מאושרת עד שמרוב אושר היא קיבלה דום לב ומתה במקום. האיש חשב לעצמו, כשהמזל בא,אז הוא בא בצרורות. מה הקשר בין מחזור ותנ"ך? תשובה: כשאישתך במחזור אתה נח.

sunset*

New member
חחחחחח חני ../images/Emo6.gif

מה שמזכיר לי שצריכה לשלוח טופס להללויה....

chany

New member
הי סוסטוש, אני קופצת מדי פעם לכאן

לביקור וכוס .

ס מ ד י

New member
גם אני אוסיף../images/Emo63.gif

שאלה: איך יודעים שבלונדינית השתמשה במחשב? תשובה: יש גבינה ליד העכבר...
איש נכנס לבר, משתכר משתכר ועולה על הגג. הוא פוגש שם עוד אחד שיכור. שיכור א´: אם אתה קופץ מהגג וחוזר, גם אני אעשה את זה! שיכור ב´: אבל קודם אתה! שיכור א´ קופץ מהגג, וחוזר. שיכור ב´ קופץ מהגג ונמרח על הרצפה. השיכור הראשון יורד חזרה לבר, ואז הברמן אומר לו "סופרמן, כשאתה שיכור אתה מניאק..."
בדיחת קרש איש אחד נתקע באי-בודד. לפתע, הוא מבחין בקוף על אחד העצים. האיש חושב לעצמו: אם אני אזרוק אבן על הקוף, אז הוא ייזרוק עליי קוקוס ויהיה לי מה לאכול! האיש זרק אבן על הקוף, והקוף מת.

chany

New member
עוד בדיחה.

איש אחד מגיע לפסיכולוג ומתלונן: "ד"ר יש לי בעיה,כל הנשים שאני שוכב איתן כל הזמן צועקות באמצע הסקס "מה רע" מיתפלא הפסיכולוג,להגיד לך את האמת,אישתי כבר מזמן לא צועקת כאשר אנחנו שוכבים וזה מאוד מעציב אותי. "כן מספר האיש "אבל הצעקות שלהן כל כך מונוטוניות" "מה הן צועקות?" שואל הפסיכולוג האיש מספר "הצילו...אונס"

למעלה