בדיחה

בדיחה

אחד בא לרוקח ומבקש רבע כדור ויאגרה, הרוקח התפלא ,למה רק רבע?? ענה לו האיש, נמאס לי להשתין על הנעליים.....

חן (*_*)

New member
חחחחחח.............. גדוללללללל../images/Emo6.gif

ובאותו עניין כמעט..........(קצת מגעיל-היזהרו) *איך יודעים שלגבר יש פרוסטטה(ערמונית מוגדלת)? - לפי הרטיבות שעל הנעליים........... *איך יודעים שלאותו גבר יש גם סכרת? -לפי הזבובים על הנעליים........

חן (*_*)

New member
ובדיחה אחרת- ../images/Emo151.gif

יכולת הפקת לקחים: גבר בתרדמת שוכב בבית החולים במשך חודשיים, כשכל הזמן הזה אשתו יושבת לצדו ומתפללת שיקיץ. פתאום הוא מתעורר, מסמן לה להתקרב ואומר: "היית לצדי כל הזמן. כשפיטרו אותי - היית שם לתמוך בי". "כשהעסק שהקמתי פשט רגל - נשארת לצדי לחזק אותי". "כשירו בי - ישבת ליד מיטתי כל הלילות". "כשהפסדנו את הבית - עדיין המשכת להאמין בי". "כשחליתי - לא הפסקת לרגע לאהוב ולקוות שאחלים". האישה מתרגשת ודומעת קלות מהכרת התודה של אהובה. "את יודעת מה אני חושב?", ממשיך הגבר. האישה שואלת: "מה אתה חושב, יקירי?". עונה הגבר: "אני חושב שאת מביאה לי מזל רע"...

kuzary

New member
הפקת לקחים

גבר שוכב על ערש דווי, אשתו לצידו. בכוחותיו האחרונים מתודה הגבר לפני אישתו. "צר לי, אישתי היקרה,אך במשך כל שנות נישואנו לא היתי נאמן לך, אנא סילחי לי." עונה האישה. "אין בעיה, ומי אתה חושב ששם לך רעל במזון?"

בדיחת המשך...

אחד שוכב על ערש דווי בביתו, לפתע עולה באפו ריח תבשיליי אשתו מהמטבח, הוא קורא לאישתו ומבקש ממנה מעט מהאוכל הטעים.. מה פתאום ?? עונה האישה, זה לשבעה...

יש עוד סיפור, דומה

אחד בא לאישתו ואומר לה, זכינו ב-20 מליון בלוטו תתחילי לארוז.. האישה בשמחה שואלת, לאן נוסעים כפרה?? שום נוסעים, עונה לה הבעל, תארזי, את חוזרת לאמא שלך...

חן (*_*)

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחח.....................

איזה אחד התחתן עם אלמנה פולניה, ואחרי כמה זמן נמאס לו ממנה אז הוא אומר לה שהוא רוצה לסיים את הקשר.אז היא אומרת לו: "מאמאל'ה, קיבלת אותי אלמנה תחזיר אותי אלמנה"....

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחחחחחבוזגלוווווו

אההההההההחחחחחחחחחחח אני צוחקת בקוללל שיאוווו תביא עוד בדיחות אהבתי בוזי}{ מוניק

../images/Emo151.gifבדיחה-חה-חה-חה

צעירה יהודיה מביאה את ארוסה לארוחת ערב בבית הוריה. לאחר הארוחה מבקשת האם מהאב לברר פרטים על הארוס... שואל האב: מהן תוכניותך ? עונה הארוס: אני תלמיד ישיבה... האב: יפה מאוד, אבל מה תעשה על מנת לספק לבתי את קמת החיים אליה הורגלה? הארוס: אני ילמד ואלוהים ידאג... האב: ואיך תקנה לה טבעת אירוסים יפה כמו שהיא ראויה...? הארוס: אני אתרכז בלימודים ואלוהים ידאג... האב: והילדים, מי ידאג להם..? הארוס: אל תידאג אדוני, אלוהים ידאג.. כך נמשכה השיחה כשעל כל שאלה עונה הארוס "אלוהים ידאג". מאוחר יותר שואלת האם: "נו, איך היה?" עונה לה הבעל: "אין לו עבודה, אין לו תוכניות, אבל הבשורה הטובה היא, שהוא חושב שאני אלוהים"....

עוד אחת.........

ערסוואת שזכה בטוטו מגיע באוטו חדש לשכונה לעשות דאווין. "מה זה האוטו הזה?" שואלים החברה, "זה מרצדס מדגם B.M.W" עונה הערס.

בדיחה

אשה מבוגרת נכנסת הביתה ותופסת את בתה במיטה עם ויברטור. "מה את עושה", היא צורחת עליה, והבת עונה: "אמא בחייך, אני בת 40, אני לא נשואה ולא יוצאת עם אף אחד, אלה שנות ה-90, אז תעזבי אותי". האם מנידה לה בראשה ועוזבת את החדר. למחרת, נכנס האב הביתה ותופס את בתו באותו מצב. "מה את עושה?", הוא צורח. היא מספקת את אותו הסבר והוא יוצא בבושה. באותו לילה האם מתעוררת ויורדת למטבח, ומוצאת את בעלה עם כוס בירה ביד אחת, והוויברטור בשנייה. "מה אתה חושב שאתה עושה?" היא נסערת. "תירגעי", עונה הבעל, "מה איכפת לך אם בנאדם שותה כוס בירה עם החתן שלו?"

למעלה