בדיחה

dani 123

New member
בדיחה

A little boy walks into his parents room to see his mom on top of his dad bouncing up and down. The mom see's her son and quickly dismounts, worried about what her son has seen. She dress's quickly and goes to find him. The son see's his mom and asks' "What were you and dad doing?" The mother replies "Well you know your dad has a big tummy and sometimes I have to get on top of it to help flatten it." "You're wasting your time." says the boy. "Why is that?" asked him mom, puzzled. "Well when you go shopping the lady next door comes over and gets on her knees and blows it right back up."

שרה16

New member
אפשר לבקש תרגום בגוף הספר../images/Emo4.gif

שוברת את השיניים עם האנגלית שלכם..
מקווה שעובר על כולכם ערב נחמד

בבקשה ../images/Emo45.gif

ילד נכנס לחדר הוריו ורואה את אימו רוכבת על אביו באמצע ה"דיגידן דיגידן", הוא יוצא מהחדר והאמא יוצאת אחריו. הילד שואל למה עשית זאת והאמא עונה ככה אני משטיחה את בטנו של אביך, הילד עונה, זה לא יעזור הואיל וכשאת הולכת לקניות השכנה יורדת על בירכיה ומנפחת את ביטנו. התרגום חופשי חופשי...ממש לא מילה במילה (
ולדני
אחלה בדיחה!

bimbo.

New member
../images/Emo51.gif לשני המתרגמים שלנו ../images/Emo13.gif

אני מפסידה המון בדיחות מפני שבשנות ביה"ס לא אהבתי אנגלית וחונה לרגע, לאן נעלמת לנו?

dani 123

New member
תרגום לשרה

ילד קטן נכנס לחדר הוריו ורואה את אימו על אביו נעה למעלה ומטה. האם הרואה את בנה יורד במהירות מודאגת ממה שראה בנה. היא מתלבשת בזריזות והולכת למצוא אותו. הבן רואה את אמו ושואל "מה עשיתם את ואבא?" האת נונה "ובכן אתה יודע שלאבא יש כרס גדולה ולפעמים אני צריכה לעלות עליה ולעזור לישר אותה". "את מבזבזת את זמנך" אומר הילד. "מדוע?" שואלת אותו האם, מופתעת. "ובכן, כאשר את נמצאת בקניות האשה מהדירה השכנה באה יורדת על ברכיה ומנפחת אותה מיד בחזרה".

סבאאורי

New member
../images/Emo1.gifלילה טוב לכולם

א.בזכות שרה גם אני קראתי את הבדיחה. ב.דני אתך הסליחה - אנגלית שפה קשה... ג.כל טוב לכולם ולילה טוב

dani 123

New member
סבאאורי

המקור הוא באנגלית כאשר יש בקשה אשמח לתרגם (אם לא ארוך מידי).

למעלה