בדיחה

femme

New member
בדיחה

יהודי חרדי נפטר ומגיע לגן עדן. ה' מברך אותו ושואל "מוישה, אתה רעב?" "כן, בהחלט" עונה מוישה. אז אלוהים חוזר עם קופסת טונה וחתיכת לחם שחור והם אוכלים יחדיו. בינתיים, הם מביטים למטה בתושבי הגהינום שנהנים מסטייקים עסיסיים, לובסטרים נוטפי חמאה, שלוים אפוים, עוגות ויין. מושיה סקרן, אך ממשיך לאכול בשקט. למחרת, אלוהים מזמין שוב את מוישה לאכול עימו ושוב הארוחה מורכבת מטונה ולחם. ושוב תושבי גהינום נהנים מקויאר, כבש, שוקולד וממתקים ושמפניה. ועדיין מוישה נותר שקט. ביום למחרת, שוב מגיעה שעת הסעודה ואלוהים מביא בשלישית את הטונה והלחם. מוישה אינו יכול לשתוק יותר ופונה לאלוהים בהססנות: "אלוהים, אני אסיר תודה על כך שראית אותי זכאי להכנס לשערי גן העדן עימך - פרס על היותי יהודי צדיק- אבל למה כאן בגן עדן כל מה שאוכלים הינו לחם וטונה בעוד תושבי הגיהנום חוגגים בארוחות שחיתות כמו מלכים? איני מבין זאת בכלל!" אלוהים נאנח : "אהיה כנה איתך - בשביל שני אנשים לא כדאי לבשל"!

קסנדרה*

New member
והנה עוד אחת באותו הענין....

אשה שומרת מצוות נפטרה משעלתה לשמיים, קיבלו את פניה יפה ובישרו לה כי כאשה צדקת תלך לגן עדן. בא המלאך להראות לה את החדרים המיועדים לנשים ולהסביר לה. נכנסים לחדר הראשון והיא רואה קודחים לנשים חורים בכתפיים והנשים זועקות מכאב. שואלת הצדקת למה זה ? עונה לך המלאך, כדי להתקין להן כנפיים. עוברים לחדר הבא ושוב קודחים לנשים חור בראש והן מתייסרות בכאב, שוב שואלת האשה למה זה? נענית: בשביל לקשור להן הילת מלאכים לראשן. מזדעזעת הצדקת ומבקשת ללכת לגיהנום. מסביר לה המלאך, שם גברים ונשים ביחד ויכולים לאנוס איתך, היזהרי. עונה הצדקת: לפחות בשביל זה כבר יש לי חור.

femme

New member
קסנדרה, מה זה צריך להיות ? ../images/Emo3.gif

...ואני מצידי פחדתי לשלוח משהו יותר פיקנטי! חכו, חכו ! האם את עוברת מטמורפוזה ?...

קסנדרה*

New member
פה הכל מותר, מורידה את הגלימה

כאן אנחנו פורום חברותי נכון ? תתפרעו רק אל תקללו

חחחחח גדול

אז מה התחלנו עם בדיחות ? במטוטא ממכם - חכו שאגיע הביתה....גם לי יש בדיחות.. אחלה בדיחות להעביר את הזמן. פו

למעלה