בדיחה

dani 123

New member
בדיחה

The local sheriff was looking for a deputy, so a blonde went in to try out for the job. "Okay, honey," the sheriff drawled, "What is 1 and 1?" "Eleven," she replied. The sheriff thought to himself, "That's not what I meant, but she's right." Then the sheriff asked, "What two days of the week start with the letter 'T'?". "Today and Tomorrow," she replied. He was again surprised that the blonde supplied a correct answer that he had never thought of himself. "Now, listen carefully, who killed Abraham Lincoln?", asked the sheriff. The blonde looked a little surprised herself, then thought really hard for a minute and finally admitted, "I don't know." The sheriff replied, "Well, why don't you go on and work on that one for a while?" So, the blonde wandered over to the beauty parlor, where her buds were waiting to hear the results of the interview. The blonde was overjoyed. "It went great! First day on the job and I'm already working on a murder case!"

ענק../images/Emo70.gif ואחת מהמאגר שלי......./images/Emo54.gif

החתול החכם שלי
ארבע גברים - מהנדס,רואה חשבון,כימאי ועובד מדינה - התפארו כמה חכם החתול שלהם. כדי להשוויץ, קרא המהנדס לחתול שלו, "איקס בריבוע", תראה מה שאתה יודע לעשות. איקס בריבוע התמתח על השולחן, לקח גיליון ועפרון ופתאום שרטט עיגול, רבוע ומשולש מדויקים. כולם הסכימו שזה מאד חכם. רואה החשבון אמר מייד שהחתול שלו יכול לעשות דברים מסובכים יותר. הוא קרא לו ואמר, "גיליון חישוב", תעשה מה שאתה יודע. גיליון חישוב יצא למטבח, חזר עם תריסר עוגיות וחילק אותן ל-4 קבוצות שוות של 3 עוגיות כל אחת. כולם אמרו שזה מוצלח... הכימאי, אמר גם הוא שהחתול שלו יודע לעשות דברים יותר מורכבים. הוא קרא לו ואמר, "כפית מידה", תראה מה אתה יודע לעשות. כפית מידה, קם הלך למקרר, הוציא קרטון חלב וכוס ומזג חלב לכוס מבלי לשפוך אף טיפה. לכולם היה ברור שזה ממש מוצלח... עכשיו פנו כל השלושה לעובד המדינה ואמרו, "מה יכול לעשות החתול שלך?" עובד המדינה קרא לחתול שלו ואמר, "הפסקת עשר", תעשה מה שצריך. הפסקת עשר קפץ על רגליו, אכל את העוגיות, שתה את החלב, חרבן על גיליון הנייר המצוייר, דפק את שלושת החתולים האחרים, טען שפצע את גבו תוך כדי כך, מילא דו"ח תלונה על תנאים לא בטיחותיים בעבודה, הגיש תביעה לפיצויים בגין פגיעה בעבודה והלך הביתה למשך היום בטענה של חופשת מחלה. ערב טוב לכולנו

חייםלוי

Member
מנהל
תרגום.

השריף המקומי חיפש סגן, וכך הגיעה בלונדינית כדי להיבחן לתפקיד. "אוקי, חמודה" משך השריף את המילים, "מהו 1 ו 1?" "אחד עשרה", היא ענתה. השריף חשב לעצמו, "לה זה מה שהתכוונתי אליו, אבל היא צודקת". השריף שאל שוב, "מה שני ימים המתחילים באות 'T'?" (Tuesday, Thursday) "מחר ומחרתיים", ( Today and tomorrow) היא ענתה.. הוא שוב הופתע מכך שהבלונדינית סיפקה תשובה נכונה שהוא לא חשב עליה מעולם. "עכשיו, תקשיבי בתשומת לב, מי רצח את אברהם לינקולן?" שאל השריף. הבלונדינית הראתה מופתעת בעצמה, ואז חשב בריכוז גדול במשך כדקה ולבסוף הודתה, "אני לא יודעת". השריף ענה, "בסדר, מה לא תלכי ותעבדי על זה במשך זמן מה?". כך, הבלונדינית ההלכה למכון היופי, שם חיכו לה חברותיה כדי לשמוע את תוצאות הראיון. הבלונדינית היתה מאושרת. "הלך נהדר! היום הראשון בעבודה וכבר אני עובדת על מקרה רצח!"

yaely2

New member
מנהל
ללייצ'יק אודות מסעדה ../images/Emo168.gif ../images/Emo77.gif

לייצ'יק שלום, שיהיה לך יום נישואין שמח
מכל המסעדות שמנו פה, אני שמעתי על מסעדת "פפריקה" בפתח תקוה, צמודה לתחנת הדלק ומשרד הרישוי של העיר. בהזדמנות ראשונה גם אני רוצה ללכת לשם, כי מי שאכל שם לא הפסיק להלל אותה. גם טובה וגם לא יקרה יחסית. בתיאבון היכן שלא תאכלו יעלי

למעלה