בדיחה

dani 123

New member
בדיחה

During a Coffee Break, two men were talking: "My wife asked me to buy ORGANIC vegetables from the market garden," said the first man. "So were you able to find some?" the second man asked. "Well when I got to the market, I asked the gardener, 'These vegetables are for my wife. Have they been sprayed with any poisonous chemicals?' The gardener then said 'No, you'll have to do that yourself.'"

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לנמצאים, ובוקר טוב לישנים

שלום לכולם,
אולי לא סיפרתי אף פעם, אך אני קשורה ליידיש באהבה עזה. למרות שאני צברית,הרי שעד גיל 4 דיברתי רק יידיש. בהמשך הדרך דיברתי יידיש עם אימי בבית ועברית בחוץ. אימי נהגה לקחת אותי לסרטים והצבות ביידיש, ואני שמרתי לשפה הזו המון אהבה בלב. שמחתי כשפורום יידיש נפתח לפני שנתיים. הרבה לא כתבתי, אך נהניתי לקרוא. היום היה מפגש בפעם הראשונה.. שוב כל הדמויות שיהפכו לאנשים. הו אלוהים שיהיו נחמדים, שיהיה נעים, החזקתי ידים קפוצות כל הדרך. הגעתי! הראשונה וגם החמודה שראיתי כשנכנסתי הייתה............אורה11 עשתה לי את הערב, איזו חמודה, כמה נהניתי מנוכחותה במפגש. היה שם חצי שעה של שירי יידיש שהחזירו אותי לזרועות אמי, מוגנת מנושקת אהובה ורק שלה. יעלי

maxima

New member
לילה טוב יעלי............/images/Emo24.gif

ואני חשבתי שכולם בעולם החלומות בשעה כזו

ora11

New member
מקסימה חמודה לילה טוב ובוקר טוב../images/Emo23.gif

ora11

New member
יעלי יעלי יעלי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לילה טוב חמודה את לא יעלי 2 את 10 שמחתי להפגש היה נהדר. גם אני לא היכרתי איש חוץ מאת נעם שראיתי לאחרונה לפני מספר שנים. כשהוא נכנס ישר התנשקנו בדיוק כמו ששתינו נפגשנו. לילה טוב ושבת שלום

bimbo.

New member
גם אני נכנסת לעיתים לפורום אידיש,

ולצערי לא נכנסתי בזמן האחרון ולא ידעתי כלל על המפגש, אם כי אני חושבת שלא הייתי מצטרפת בגלל בעיות בריאות. גם אני גדלתי על אידיש, למרות שאני צברית, ואני מאוד אוהבת את השפה ואת תרבותה. מתי המפגש הבא?

maxima

New member
ואם אני לא יודעת אידיש??....../images/Emo12.gif

אסור לי לבוא לפורום שלכם??

נֵנָה

New member
שבת שלום לך חיים ../images/Emo39.gif

חבל שלא סיפרת לנו כאן על מפגש הפורום שהיה לכם. הייתי ברצון ובשמחה מצטרפת
אני גם מכירה חלק מהמשתתפים בפורום יידיש, אוהבת את תרבות היידיש, השירים, ובעיקר את ההומור האידי... בפעם הבאה אשמח אם תודיע לנו. מבטיחה היכנס אליכם מדי פעם, אם תסכימו לקבל מישהי עם יידיש קצת עילגת כמוני, ולנסות לכתוב יידיש כמיטב יכולתי הדלה ... להתראות

emmy5

New member
אורה יעלי איזה יופי שמכירים

מפורום אחר ...למה אופתתי שאורה 11 בפורום אידיש? אני ראוה אותה בסבים וסבתאות...שניכם אחלה

נֵנָה

New member
יעלי ../images/Emo24.gifאת עושה לנו חשק להצטרף

לפורום יידיש. אולי נלמד קצת לכתוב יידיש וללמוד יותר על התרבות היידית שלנו ... אצלנו בבית דיברו רק עברית וההורים דיברו ביניהם יידיש רק כשרצו שלא נבין (רעד יידיש, זול די קינדער נישט פאשטיין
) גם הסבתא שלי דיברה רק יידיש כך שלא היתה לנו ברירה ולמדנו קצת ... כשהתחתנתי, חמותי דיברה רק גרמנית ויידיש, אז למדתי עוד קצת, אבל עד היום אני חושבת שהיידיש שלי די מבולבלת ... מאד אהבתי פעם את ההומור וחידודי הלשון של דזיגן ושומאכר

שעה ! יעלי שעה ! של שירים ביידיש.

אם כתבת חצי שעה סימן שעבר לך מהר... 14 שירים כולל דברי הקישור.

למעלה