בדיחה

בדיחה

שני דגים באקוריום מתוכחים בלהט אם יש אלוהים או אין אלוהים. לבסוף דג אחד אומר לשני, אם אין אלוהים אז מי זורק לנו אוכל מלמעלה?

IC4

New member
נארף??????

וכל זה רק מ"בלו בלו" ? מזכיר לי את הפרק של סאותפארק עם ה מרקלרים
starvin marvin in space הידעתם? לדגים יש זיכרון של 30 שניות ואחרי כל שלושים שניות אינם זוכרים מה עשו אותם שלושים שניות? [--אוז] תחשבו על דג חי באוקיאנוס הוא לא יודע שיש עולם שאינו עולם מים. הוא רק מודע למים שזה העולם היחיד שקיים. דגים שנאכלים חושבים שהגיעו לגן עדן? שמישהו כבר יבוא עם הציניות שלו וימחץ את הפילוסופיה שאני מחפש בבדיחה הזאת ע"י אמירה מעצבנת כגון "זה סתם חסר כל מחשבה מעמיקה שעומדת מאחורי זה"

Master Boo

New member
זה סתם חסר כל מחשבה מעמיקה

שעומדת מאחורי זה. (לא יכלת להגיד משפט קצר יותר שיכנס בנושא?!) בטח הדגים ה"רעים" מגיעים למנגל, והטובים הופכים להיות "גפילטע-פיש"... מה שבאמת אתה הולך לחשוב עליו, הוא איך לעזאזל אפשר לדעת איזה דג הוא טוב ואיזה רע!

IC4

New member
whats really gonna bake ur noodle

דג שלא מאמין שאלוהים קיים הוא דג רע
סתם האמת שמתוך בדיחה שלא הבנתי ודיון קצרצר ומשעשע עליה אני חוזר לתבונה של אין טוב ואין רע ואגב תקראו לי גזעני אבל קל לי להאמין שבני אדם אינם דגים ושבני אדם הם יצור חושב ברמה שדגים אינם. כמובן שלעולם או לפחות בינתיים לא נדע אם זאת האמת אבל אנחנו יותר מפותחים כפי שזה נראה עתה. --- אייסי בהודעה שמתאימה למישהו שאינו אייסי ועליה ה(אייסי)פור היה מגיב "למה אתה ישר רץ להסיק מסקנות שאינך יודע אם הן נכונות ואמיתיות או לא"

Master Boo

New member
מה?!

מה אתה מדבר?! הדגים כאן כדי לשלוט עלינו! כדי לשלוט על העולם!! ואם לדגים יש זכרון של 30 שניות, אז זה לא משנה כל כך עד כמה הם חכמים- הם יכולים ב10 שניות לחשוב על תורת היחסות, ב10 שניות להמציא מיקרוגל שמשמיע שירים וקופץ על רגל אחת, ב5 שניות לספר לדג שלידם על כל מה שהם חשבו עליו, ונשארו להם רק עוד 5 שניות להנות מפרי מחשבתם עד שהם ישכחו הכל ויהיו צריכים לחשוב על הכל מחדש... 42

rshilkrot

New member
אולי גם הזיכרון שלנו

מתרסט (מלשון RESET) אחרי מאה שנה, או אורך ממוצע של חיי אדם, ואת החיים שהיו לנו לפני החיים האלה אנו פשוט לא זוכרים? ובקשר לדגים: שיעשו פלקט של מה שהם יודעים על החיים עם תמונות פולארויד וקישורים בין התמונות, ויכתבו על התמונות מה שהם יודעים עליהן, וככה יבינו שהם דגים פשוט: "They have a condition"...

Master Boo

New member
כן, גם אני חשבתי על זה בקשר לאדם...

ובקשר לדגים- הם דגים! הם לא יודעים לכתוב! כאילו דהה... וחוצמזה- אם הם יתלו פלקטים, הפלקטים ירטבו! נו, באמת... תהיה מציאותי!

srullli

New member
../images/Emo6.gif

כן , באמת, עכשיו מתבקשים כמה הסברים עם נעלמי X ו-Y כדיי לשלול את הסברה ! אולי אני דג ? (דג :
) ציניות where r u ?? helllpppp meeeee !!!!!!!!!! למה אין מושג "חיי-דג" ויש רק "חיי-כלב" , זה לא בסדר כל האפלייה הזאת , נדרשים סדרים חברתיים חדשים צחוקים של בדיחה

srullli

New member
כייף עם שעשועים לשעות הבוקר

המוקדמות : חיי-
* * * * * * * * דג טוב :
דג רע (עבר פיצול אישיות ושינוי מין) :
עניתי על השאלה ?

חזיר בר

New member
זה לא יפה מצידכם

הבחורה נותנת לנו משל עלינו כדגים ואתם מתחילים לדבר על הדגים.

Master Boo

New member
עדיף להתחיל לדבר עלינו?! לא!

לפחות דגים זה נושא מעניין...

למעלה