בדיחה1

NELLY

New member
חייבים להכניס פוליטיכסיקה לכל חור....

דייייייי תעשו פאקינג הפסקה כבר

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif נלי עזבי את נדב

רוצים לקחת לו את הבית
נדב עכשיו בתור עונש, תביא בדיחה..

אין כמו בדיחות עדתיות

כורדי אחד יושב ומסתכל כמה דקות על קובית קרח. לחבר שלו נמאס, תופס אותו ושואל: על מה אתה מסתכל, לעזאזל ??? ההוא עונה לו: אני משתגע מאיפה הנזילה... זוג מרוקאים יוצאים לירח דבש באיזה אי, הם מגיעים מתארגנים בחדר ויוצאים לטייל באי. הם שמעו שעל הגבעה יש זוג מרוקאים שחי 80 שנה בלי לריב, הבעל אומר לאישתו: "אנחנו חייבים לראות את זה". הם עלו לגבעה ופגשו בזוג המרוקאים הבעל שואל את המרוקאי: "איך זה שאתם חיים כבר 80 שנה ביחד ולא רבתם אף פעם???" המורקאי מתחיל לספר לו: "אחרי החתונה נסענו בעגלה והחמור מעד טיפה והעגלה זזה, ירדתי מהחמור הלכתי מולו ואמרתי לו: "חמור אזהרה ראשונה" טוב המשכנו לנסוע ואחרי כמה דקות שוב החמור מעד והעגלה זזה ירדתי מהעגלה הלכתי מול החמור ואמרתי לו: "חמור אזהרה שניה" המשכנו לנסוע שוב אחרי כמה דקות מעד החמור והעגלה זזה ירדתי מהעגלה ואמרתי לחמור:"חמור אזהרה שלישית" ישר שלפתי את האקדח ויריתי בחמור עליתי לעגלה ואשתי שאלה אותי: "למה ירית בחמור???" אמרתי לה: "אישה אזהרה ראשונה" שולחים מחבל כורדי להתאבד בתל אביב. הכורדי מגיע לדיזינגוף, מצלצל ושואל: "יש מסביבי 100 איש, להתאבד?" - אז הם אומרים לו: "לא, זה מעט, אל תתאבד". מגיע לבנייני עזריאלי, מצלצל ושואל: "יש מסביבי 1000 איש. להתאבד?" "כן, כן, תתאבד! זה הרבה אנשים!". טיק טק מוציא הכורדי אקדח, ויורה לעצמו בראש!!! שאלה: למה כשמרוקאי מתחתן הוא לוקח את אשתו לכותל?????? תשובה: כדי שתילמד לדבר לקיר שאלה: איך מפזרים הפגנה של פרסים? תשובה: מניחים באמצע קופת צדקה... שאלה: למה אין בדיחות על אשכנזים? תשובה: כי הכל נכון!!!

NELLY

New member
מי יהיה מנהל????

בבריאת העולם, כשנברא גוף האדם החלו האיברים להתווכח, מי יהיה המנהל? המוח אמר: אני הוא שצריך להיות המנהל, מכוון שאני מנהל את כל אברי הגוף.... העיניים טענו: אנחנו צריכות להיות המנהלות, בגלל שאנחנו מכוונות את כולכם בעולם הזה ... הלב אמר: אם כך אני זה שצריך להיות המנהל, מכוון שאני מחלק לכם את הדם כדי שתתפקדו... הקיבה התלוננה: אני צריכה להיות המנהלת, מכוון שאני מאכילה את כולכם ... הרגליים אמרו: אנחנו צריכות להיות המנהלות, מכוון שאנחנו סוחבות את כולכם ... פתאום קם החרא ואמר: אני זה שצריך להיות המנהל ! כל האברים יצאו מכליהם, והתפוצצו מצחוק...... החרא אמר לעצמו: נחיה ונראה ,אני עוד יהיה המנהל.....וסירב לצאת במשך ¡¡חמישה ימים!! הגוף התפתל מכאבים! העיניים היטשטשו! הלב כמעט על סף התקף לב! הקיבה התפוצצה! והרגליים רעדו!!! ואז צעקו כולם: ¡¡¡שהחרא יהיה המנהל!!! ומאז.....כל חרא יכול להיות מנהל !!!!!!!

למעלה