בדיחונת קטנטונת...

the freaky girl

New member
בדיחונת קטנטונת...

איש אחד מתקשר לביתו בשביל לברר שהכל בסדר העוזרת עונה האיש: שלום לך העוזרת: שלום האיש: הכל בסדר בבית? העוזרת: נפלא אדוני האיש: ומה עושה אישתי העוזרת: היא בחדר אדוני האיש:לכי ותבדקי מה היא עושה ********** לאחר שתי דקות העוזרת חוזרת העוזרת: היא עם גבר במיטה אדוני האיש: את רואה את המגירה מתחת לטלפון העוזרת: כן האיש: תוציאי משם את האקדח שלי העוזרת: הוצאתי האיש: לכי לחדר תירי בשבניהם ואז תחזרי ********* העוזרת חוזרת העוזרת: אוקיי יריתי בהם האיש: אוקיי עכשיו זרקי את האקדח לבריכה העוזרת: אבל אדוני, אין לנו בריכה! האיש: מה זאת לא משפחת גרינברג?? סליחה... טעות..*ניתוק*

bariska

New member
../images/Emo6.gifהינה עוד כמה

ילד שואל את אבא שלו מה ההבדל בין תיאורטי למעשי האב אומר לו:"לך לאמא ותשאל אותה אם היא מוכנה לשכב עם השכן תמורת מיליון דולר"הילד הולך וכעבור מספר דקות חוזר עם תשובה חיובית. האב אומר:"לך לאחותיך ותשאל אותה את אותה השאלה". הילד הולך בשנית וחוזר עם תשובה חיובית. האב מסביר:"אתה רואה בני,תיאורטית,יש לנו 2 מיליון דולר באופן מעשי,יש לנו 2 זונות בבית" -------- שאלה:כיצד אישה הופכת גבר למיליונר? תשובה:מתחתנת איתו כשהוא מיליארדר

bariska

New member
החיה של אישה../images/Emo9.gif

החיות שכל אישה שונאת: • כלב - שנובח כל הבוקר. • תוכי - שמקלל כל אחר הצהריים. • חתול - שחוזר הביתה מאוחר כל לילה. החיות שכל אישה אוהבת: • נמר - במיטה. • מינק - על הצוואר. • יגואר - בחניה ליד הבית. • חמור - שישלם בשביל כל זה

Evil Gremlin

New member
עוד בדיחות מבית הגרמלין

-אבא! אתמול היה לי הנסיוןן המיני הראשון שלי!! -יפה מאד! בוא שב, תספר לי על זה... -זה כל העניין, שאני לא יכול לשבת ************************************************************ -מה משותף לשניצל סוייה ולוויברטור? -שניהם תחליף לבשר ************************************************************ -איך אומרים וויברטור בשפת המחשב? -תוכ-נע ************************************************************ -מה יותר גרוע מאיידס? -אלרגייה לגומי ************************************************************ -איך נקרא הפופיק של האישה בעברית יפה? -"בני ברק"- כי הוא נמצא בין פתח תקווה לגבעתיים ************************************************************ -מהן ראשי תיבות של אידס? -אין יותר דפיקות סתם

bariska

New member
בדיחונת חמודה../images/Emo13.gif

שאלה:היכן נמצאת כספת של גרוזינים? תשובה:בפה

vk3

New member
חחחחחחחחחח אהבתי את כול הבדיחות ../images/Emo70.gif

למעלה