בדיחות, בדיחות ועוד בדיחות

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
בדיחות, בדיחות ועוד בדיחות../images/Emo6.gif

שבת שלום כולם לא מזמן חזרתי מהפסיכאטרית והייתה לי פגישה לא קלה. דיברנו על כל התקפי החרדה שהיו לי השבוע ואפילו היה לי התקף חרדה בזמן שדברתי איתה וזה מה שגרם לי לחפש קצת משהו אחר. אז הכרחתי את עצמי ואני רוצה לשתף אותכם בכמה בדיחות נחמדות שתמיד משפרות את מצב הרוח. שיהיה לכולנו ערב מצחיק. 1) איש אחד מתקשר לרופא ואומר: " דוקטור אישתי קבלה אנגינה ונעלם לה הקול, מה עושים?" הדוקטור: " פשוט מאוד, תנסה לחזור הביתה בשלוש בלילה" 2) בחורה לרופא שיניים: " דוקטור אני נורא מפחדת, אני כל כך מפחדת שאני אפילו לא יודעת מה אני מעדיפה- לעקור שן או ללדת". הרופא אומר: " תחליטי יקירתי, אני צריך לדעת באיזה זוית לכוון את הכסא. 3) טלפון מצלצל במגן דוד אדום: " הצילו הצילו, מה נעשה? הילד בלע קונדום". כעבור זמן קצר מגן דוד מגיע למקום הארוע. מצלצלים בדלת ואף אחד לא עונה. בסופו של דבר פותח את הדלת גבר עם סגרייה. " למה אתם לא פותחים את הדלת? זה מקרה חירום! שאל הרופא. " כבר לא", ענה האיש " רצנו לבית המרקחת וקנינו קונדום חדש. 4) זקנה אחת הזמינה את הוטרינר הביתה. " מה הבעיה?" שאל הוטרינר. " החתולה שלי בכלל לא יוצאת החוצה אבל למרות זאת היא מצליחה כל הזמן להמליט גורים". הוטרינר נסע לביקור אצל הזקנה. כאשר נכנס הביתה ראה שלזקנה חוץ מהחתולה יש גם חתול ענק. הווטרינר: " נו, נפתרה התעלומה, הנה החתול". " לא, אתה לא מבין דוקטור", אמרה הזקנה " זה אחייה. מקווה שהעלתי חיוך על שפתכם שלכם, שירי

gaia20

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה היה מצחיק!! אני שמחה שיש לך מצב רוח טוב ושמח.... שלך,

3ויוי

New member
../images/Emo42.gif שירילה ,,,../images/Emo151.gif

רוצים עוד ,,,,,,,,,,,,,,,,, נפלתי מכסא,,

ל3

New member
האמת.....

שבכלל אין לי מצב רוח טוב. אבל אני מכריחה את עצמי לצחוק ולתפקד- הומור ואופטימיות תמיד עוזרים. ותודה על המחמאה שלך, שירי

נועה בת

New member
שירי ../images/Emo25.gif

כול הכבוד על הגישה והאופטימיות !!! חיבוקי גדול נועה

למעלה