בדיחות גזעניות

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
בדיחות גזעניות

בדיחות קצת גזעניות, אבל - פצצות... ! > > > > שאלה: למה לאוטו גרוזיני יש חלון עגול > > תשובה: כדי שהילד לא יוציא את הראש מהחלון > > > > שאלה: מה זה הדבר הכי מגעיל שיש לגמל על הגב? > > תשובה: ערבי. > > > > שאלה: שלושה מרוקאים נכנסים למכונית, מי נוהג? > > תשובה: השוטר. > > > > שאלה: איך קוראים לגרוזיני שמפוצצים אותו במכות? > > תשובה: הריבוע הכחול. > > > > איך קוראים לאתיופית בהריון? > > ביצת קינדר. > > > > מה משותף לתימני ולקפה? > > אם הם לא שחורים זה נס.. > > > > איך אומרים בעברית "מפגש הקמצנים"? > > * תימניאדה > > > > מה זה כתום ותלוי בגינה ? > > תשובה : ערבי - ואני אצבע אותו באיזה צבע שבא לי ! > > > > שאלה: מדוע כשקוברים גרוזיני משאירים חור בקבר? > > תשובה: כדי שהתולעים יצאו להקיא. > > > >שני מרוקאים עומדים בשדה התעופה ,אומר האחד לחברו תראה איזה מטוס גדול > >אך אפשר בכלל לחטוף דבר כזה? > >עונה לו החבר, כשהוא בשמיים הוא מ'זה קטן.. > > > > טלפון של כורדי מצלצל באמצע הלילה > > "הערתי אותך" שואל האיש בטלפון. > > הכורדי: "לא, ממילא הטלפון צלצל" > > > >שתי פרחות עוברות ליד פיצוציה בת"א אומרת האחת לשניה " את יודעת שפתוח > >פה 24 שעות ביממה? > >אז השניה עונה לה, " מה קרה לך? יותר" > > > > מה זה שחור ונראה טוב על ערבי? > > רוטווילר. > > > > שאלה: מה ההבדל בין רומני לסוללה ? > > תשובה: בסוללה יש צד חיובי. > > > > שאלה: איך מנקים בית של ערבי? > > תשובה: עם מג"ב > > > >יום אחד המלאך גבריאל מסתובב בין ההרים.. עובר הר אחד הר שני לאחר כמה הרים > >הוא רואה איש על צוק מנסה להתאבד. המלאך גבריאל ממהר לצעוק לאיש: > > " לא אל תתאבד אני אסדר לך את החיים, זה לא שווה לך" > > האיש עונה: "מה אתה רוצה?" (במבטא ערבי כבד) > > המלאך גבריאל עונה: " כלום שום דבר, לא דיברתי אליך" >

purple cat

New member
וקצת ממני

למה גרוזיני צריך להפליץ לפני שהוא מחרבן? כדי להעיף את השערות הצידה. מה התענוג הכי גדול שניתן לתת לאשה גרוזינית? לסרק לה את הגב.

new sol

New member
קניבלים

קניבל אחד הזמין ת'חבר שלו לצהריים בשבת.. "מה יהיה בתפריט?" מתעניין האורח "תפסתי איזה הומלס ואני אבשל צ'ולנט" עונה המארח. "תיזהר,תזהר מההומלסים האלו" אומר לו החבר.. "פעם בישלתי אחד כזה.. ועד שרתחו המים, המנייאק אכל לי את כל תפוחי האדמה

למעלה