בדיחות לסוף השבוע

dani 123

New member
בדיחות לסוף השבוע

יום אחד חלה האפיפיור במחלה קשה. לאחר בדיקה הודיע לו הרופא כי בדרך היחידה בה יוכל להבריא תהיה לשכב עם אישה. האפיפיור וכל הקרנדלים התכנסו בכדי להחליט מה לעשות.? לאחר דיונים החליט האפיפיור " אם זאת מצוות הרופאים - אין ברירה אך מחייבים באשה 4 תנאים" "מהם" ? שאלו הקרדינלים.. תנאי ראשון -עליה להיות עיוורת...אמר האפיפיור. מדוע? "על מנת שלא תוכל חלילה לזהות את קדושתו". תנאי שני-עליה להיות חרשת-כדי שאם יפלטו קול כלשהו תוך כדי לא תוכל לזהות בכל זאת שזהו קדושתו" תנאי שלישי -"עליה להיות אילמת כדי בכל זאת תרגיש במשהו לא תוכל לספר" ומהו התנא הרביעי - שאלו הקרדינלים. "עליה להיות בעל חזה גדול!!!" ענה האפיפיור "חזה גדול" מדוע." התפלאו הקרדינלים "כי ככה אני אוהב" ענה האפיפיור. . . . . . . . . . . . . . . מה הדימיון בין חזייה למקל סבא ??? תשובה : שניהם מחזיקים נופלים !! . . . . . . . . . . . . ביל גייטס פנה לביל קלינטון בבקשה ש"יסדר לו בחורה". פתח קלינטון את היומן, ואמר לגייטס: בתאריך ..... בשעה 14:00 מוניקה תהיה פנויה לשרותך. בתאריך ..... בשעה 14:02 התקשר גייטס לקלינטון ואמר לו: היה מצויין, סופסוף אני יודע מזה מין אוראלי. לאחר מס' דקות התקשרה מוניקה לקלינטון ואמרה לו: סופסוף אני יודעת מזה מיקרו-סופט.........

maxima

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

דני שובבני......

bimbo.

New member
שרה ודני - נהניתי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שרה16

New member
ואתר חובה בכל בית../images/Emo9.gif

קישורים להמון אתרי הומור וקריקטורות. רק שתדעו שאני קצת עצובה,החייל חזר כרגע לבסיס לשבועיים. ואני כבר מתגעגעת..

yaely2

New member
מנהל
שילך לשלום ויחזור בשלום ../images/Emo61.gif

למעלה