בדיחות על ארגנטינאים

בדיחות על ארגנטינאים

יש כאן כזה דבר? כלומר, לא שאני מקנא בעירקים, תימנים, יקים ופולנים, אבל בכל זאת, גם לנו מגיע משהו, לא? מישהו מכיר?
 

כרוני

New member
ממש גל של ותיקים חוזרים

קלאודיה ..... אמרת שהפורום רדום וותיקים חוזרים..... תבקשי מליון דולר (גם בשבילי, הלו.....טיסה לארגטינה 1650 דולר)
 

pepe chatruc

New member
חבר סיפר לי לפני כמה חודשים

Un politico argentino viaja a China y se reune con empresarios: Señores empresarios, vengo a ofrecerles en nombre del gobierno argentino, nuestras tierras, nuestras empresas, etc, etc para que inviertan su capital y su tecnología. Se para un chino y dice: algentinos equivocalse, nosotlos sel chinos, los "Kamikase" sel los japoneses השגיאות במקור , כנראה גם קצת צחוק על הסיני...
 

gallardo

New member
בצ`ילה נהגו לומר

שאם אתה רוצה דיל טוב תקנה ארגנטינאי בכמה שהוא שווה ותמכור אותו בכמה שהוא חושב שהוא שווה. הומור של צ`ילנוס מטומטמים
 

pepe chatruc

New member
ספר לצ'יליאנים את הבדיחה הזו

Un avion se cae en la cordillera cuando hacia el trayecto Buenos Aires - Santiago. Quedan 3 sobrevivientes ..... un ingles, un chileno y un argentino. Como tienen pocas provisiones entre los tres llegan a un acuerdo ..... cuando se terminen, si todavia no los rescataron, cada uno de ellos debera, una vez por semana, dar una parte de su cuerpo para que todos coman. Se terminan las provisiones, no los rescatan y entonces por sorteo comienza el ingles con la donacion para el grupo ...... El ingles decide cortarse una parte de su muslo derecho y le dice a todos ...... BUENO COMEREMOS UN BUEN JAMON. A la semana siguiente, sin ser rescatados aun, le toca al chileno ....... Este decide cortarse una parte de su espalda y dice ..... ESTA SEMANA COMEREMOS UNOS BUENOS LOMOS. LLega la otra semana, todavia en medio de la cordillera, entonces llega el turno del argentino ........ El argentino se levanta decidido, se empieza a bajar la bragueta ..... y el chileno ansioso empieza a gritar ..... que bueno, que bueno, esta semana nos tocan salchichas !!!! ..... a lo que el argentino le dice ...... CALLATE CHILENO BOLUDO ..... TOMA LA LECHE Y A DORMIR !!!!
 

gallardo

New member
buen chiste

אני וצ`ילה שרפנו קשרים. עם צבוע. לא פלא שלאגוס הקומוניסט החזיק שם שנים
 

gallardo

New member
אתה מכיר כנראה גם את איינדה

לאגוס היה הנשיא הקודם. קומוניסט כמעט מוצהר. אחד מאנשי הקהילה היהודית בצ`ילה סיפר לי שהוא התייחס אליהם ממש בקרירות.
 
תודה לכולם, אבל...

כל אלה הן בדיחות דרון אמריקאיות על הארגנטינאים, אבל אני לא מוצא בדיחות מכאן, מה שנקרא "בדיחות עדתיות" על ארגנטינאים כמו שיש על מרוקאים, רומנים וכל השאר
 

MiAdi

New member
לפני הרבה שנים הייתי בהופעה של..........

שייקה אופיר במועדון ביפו. הוא סיפר המון בדיחות על........מרוקאים, גרוזינים, פרסיים ועוד ועוד. כששאלתי אותו אם יש לו בדיחה על ארגנטינאים ענה לי שלא שמע שצוחקים עלינו חוץ מזה שאנחנו "דם חםםםםםםםם"!!!!!!
 

MiAdi

New member
אפליה לטובה ../images/Emo13.gif

זה מראה שאנחנו אנשים ישרים ופשוט אין לעדות אחרות ממה לצחוק עלינו. כמובן שישנן בדיחות בהן הארגנטינאים צוחקים על עצמם אבל זה משהו אחר. אני מצרפת דוגמא אחת (מספיק שתרשום ב- google.com.ar - chistes argentinos תמצא אלפים).
 

MiAdi

New member
מצאתי אתר מוצלח יותר ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

להעלאת המורל ומצב הרוח בפורום
 

batigol

New member
הסטיגמה היחידה ששמעתי היא שאנחנו

מאחרים כרונים (לא קשור לכרוני מהפורום, אבל אולי בגלל זה הוא נקשר כל כך לארגנטינה). את הסטיגמה הזאת משפחתי מיישמת כמעט באופן קבוע, למרות שאני משתדל לדייק כמה שיותר, תמיד יוצא ש מחכים לי. אבל הארגנטינאים בארגנטינה לא כל כך מאחרים מהסיבה הפשוטה שכולם מאחרים אז זה נסלח.
 

gallardo

New member
אולי זו הסיבה שאוכלים ארוחת ערב

בשעה שברוב העולם הולכים לישון
 

yoelmati

New member
הבדל בדעות על ארגנטינאים

בארץ לדעתי אין בדיחות על ארגנטינאים כמו שאין בדיחות על אמריקאים או על ברזילאים - סה"כ היהודים שבאו משם היו כבר מהגרים, או ממשפחה של מהגרים במדינה זרה. ארץ המוצא האמיתית שלהם היא בד"כ אירופה, המזרח התיכון או צפון אפריקה. לכן אין עלינו בדיחות עדתיות, כי יש מאפיינים עדתיים שונים בין היהודים הארגנטינאים: קמצנים, רמאים, עצבניים, סנובים... תלוי בבן אדם בסה"כ. רובם כמו שקלאודיה אמרה אנשים טובים. אותו דבר אגב אפשר להגיד על ישראלים - בחו"ל מדברים על "הישראלי המכוער" ולאו דווקא על הישראלי ממוצא כזה או אחר שהתנהג בברבריות. כולנו כאלה? לא נראה לי. בכדורגל אגב, ארגנטינה ישר מתקשרת עם מראדונה, עד היום, בגלל זה חושבים אותנו לרמאים ועסקני סמים בתחום הזה, משום מה. פעם חשבתם למה הישראלי הממוצע אוהד את נבחרת ברזיל ולא את ארגנטינה? ועוד משהו... כל הבדיחות שהיו פה על ארגנטינאים הם על פורטניוס, בואו נדייק. ז"א, בדרום אמריקה מכירים את התייר הארגנטינאי מבואנוס איירס, בד"כ. אלה באמת מתלהבים מעצמם (לא יודע ממה האמת), וצוחקים על שאר הפרובינציות, ובעיקר על CORDOBESES - שיש להם TONADA עם ניגון מצחיק, שהם "איטיים" וקשי תפיסה בד"כ, ושהם לא כאלה חכמים (בלשון המעטה). אבל האמת, הבדיחות היותר מצחיקות ששמעתי הם על תושבי סנטיאגו דל אסטרו... הTONADA שלהם נשמעת בערך כמו הניגון הקורדובס עם TU ו-ERES (וזה נכון, סנטיאגו היא הפרובינציה היחידה בארגנטינה שבה מדברים ספרדית של ספרד כמו שצריך), הם אומרים LL במקום RR ("קורר" או CORRER נשמע אצלם כמו "קוז'ר" - זה גם עושים פה בקורדובה לפעמים), במקום CHE הם אומרים CHANGO, ובנוסף להכל הם מאוד עצלנים. בשורה התחתונה - כל עוד מדובר בהומור ולא בגזענות של ממש, כל המרבה הרי זה משובח.
 

כרוני

New member
מה היית עושה בלי ההפסקות הללו מהלימודים, הא?

 

yoelmati

New member
מה לעשות?

יש כאלה שאורזים ארגזים וקופסאות, ויש כאלה שכותבים שטויות ברגעי שיעמום - כמוני...
 

yaelgro

New member
ויש כאלה שלא צריכים לכתוב את ההודעה הזו

כמוני, כי אני בחופשת מחלה ואמורה להיות כמה שפחות במחשב
 
למעלה