בדיחות על .....בלונדיניות

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
בדיחות על .....בלונדיניות ../images/Emo6.gif

בלונדינית נכנסת לחנות נעליים ואומרת למוכר: "אני חייבת לקנות את הנעליים האלה שבחלון הראווה". המוכר אומר לה: "אלה נעלי תנין, והן עולות 1,500 דולר". "זה יקר נורא!!!", צועקת הבלונדינית. "זה המחיר", אומר לה המוכר. "אבל אני חייבת נעליים כאלה בזול", היא אומרת לו. למוכר נמאס: "בבקשה, פשוט תגשי לביצה ותצודי לך תנין בעצמך". נגמר היום והמוכר נוסע הביתה. בדרך הוא עובר ליד הביצה, ופתאום הוא רואה את הבלונדינית עם רובה ביד ומאחוריה מגיח תנין ענקי. בלי להתבלבל היא מסתובבת, יורה לו כדור בין העיניים וגוררת אותו החוצה מהביצה. המוכר עוצר את האוטו, רץ למקום שהיא יוצאת, רואה את הבלונדינית יושבת מדוכאת וסביבה עשרה תנינים מתים. "אני לא מאמינה, גם לזה אין נעליים"

r66

New member
דואר

איש אחד כיסח את הדשא שלו. פתאום הוא רואה את שכנתו הבלונדינית יוצאת, הולכת לתיבת הדואר שלה, פותחת אותה, מתעצבנת, חוזרת לבית וטורקת את הדלת. אחרי 5 דקות הוא רואה אותה שוב יוצאת, הולכת לתיבה ושוב חוזרת לביתה בעצבים. וכך חוזר חלילה.לבסוף הוא שואל אותה אם היא צריכה עזרה או משהו, אז היא עונה לו שלא, "פשוט המחשב הדבילי שלי אומר לי כל הזמן שיש לי דואר".

r66

New member
אהבלות ../images/Emo6.gif

בלונדינית אחת נהגה במהירות של 90 קמ"ש באיזור עירוני, שבו המהירות המוגבלת היא 50 קמ"ש. ניידת משטרה עוצרת אותה, ומתוך הניידת יוצאת שוטרת, בלונדינית אף היא. השוטרת מבקשת לראות את רישיון הנהיגה של הנהגת. הנהגת מחפשת בקדחתנות בארנקה ולא מוצאת את הרישיון. לבסוף היא שואלת את השוטרת: "תגידי, איך הרישיון אמור להיראות?". השוטרת הבלונדה עונה בחוסר סבלנות: "יא מטומטמת, יש עליו את התמונה שלך!". הנהגת הבלונדינית שוב מחפשת ומחפשת בארנק, כשידיה נוחתות לפתע על מראת איפור קטנה. היא החזיקה את המראה בידיה וכשראתה את השתקפותה בפנים אמרה: "אה, זה בטח זה!", והגישה אותה לשוטרת. השוטרת הביטה במראה, החזירה אותה לנהגת ואמרה לה: "אוקיי, את חופשייה לנסוע, ואם היית אומרת לי מלכתחילה שגם את שוטרת היינו יכולים להימנע מהעיכוב הזה...".

r66

New member
NEVER לא נס ליחן ../images/Emo13.gif

עיוור מגיע בטעות לבר של נשים. הוא שותה ומשתכר וכטוב ליבו בבירה שואל בקול: "מישהו רוצה לשמוע בדיחה על בלונדיניות?". האישה שישבה לידו אמרה לו בקול רועם: "תשמע, בגלל שאתה עיוור נראה לי שכדאי לעדכן אותך בחמש עובדות: > 1. הברמנית בלונדינית. > 2. המאבטחת בלונדינית. > 3. אני בלונדינית, שוקלת 100 קילו ויש לי חגורה שחורה בקראטה. > 4. האישה שיושבת מהצד השני שלך בלונדינית ומתאגרפת מקצועית. > 5. לידה יושבת מרימת משקולות בלונדינית. אתה עדיין רוצה לספר את הבדיחה?". העיוור חשב לרגע ואמר: "לא, אין לי כוח להסביר אותה חמש פעמים".

r66

New member
אדום עולה - אולההההההה../images/Emo13.gif

בלונדינית נכנסת לחנות מכשירי חשמל. היא שואלת את המוכר: "יש לכם פה טלוויזיות צבעוניות?". המוכר אומר לה: "בוודאי...". הבלונדינית אומרת: "יופי, תן לי אחת אדומה...".

r66

New member
דגני לילה ../images/Emo3.gif

בלונדינית אחת מצלצלת לחבר שלה ואומרת בהתרגשות: "אתה חייב לבוא לעזור לי!". "מה קרה?", הוא שואל אותה בדאגה. "קניתי פאזל מאוד מסובך", היא מספרת, "ואני לא מצליחה להרכיב אותו". הוא נרגע, ומתוך סקרנות שואל אותה, "איזו תמונה מקבלים בסוף?". "לפי הציור על המכסה", הבלונדינית מתחילה לספר, "זה נראה כמו תרנגול, אבל יותר טוב שתבוא הנה ותראה בעצמך". "טוב", עונה החבר ויוצא לעבר הבית. לאחר כעשרים דקות הוא מגיע, והיא מראה לו את החלקים על השולחן. ברגע שהוא רואה את הפאזל מפוזר על השולחן הוא נושם עמוק ואומר לה, "תראי חמודה, אין שום סיכוי שנצליח להרכיב את הפאזל הזה, אז בואי נשב בשקט נשתה כוס קפה ואחר כך אני אעזור לך להחזיר את הקורנפלקס לקופסה...".

למעלה