בדיחות

THE WIZARD 55

New member
בדיחות../images/Emo41.gif

בא לי קצת לצחוק, עשיתם לי כאבי ראש
אז יללה בדיחות על ערבים/יהודים, אפשר גם בלונדיניות.. פספורט, אני גונבת לך את כל הבדיחות מהקומונה
ונתחיל עם בדיחה גנובה מפספורט..בלונדינת אחת הלכה לחברה שלה שגרה בקומה ה-50 אחרי איחור של שלוש שעות מגיעה הבלונדינת כולה מתנשמת החברה:מה קרה ? למה לא השתמשת במעלית? הבלונדינית: כתוב המעלית מיועדת ל-10 איש ולא היה לי כוח לחכות שעוד 9 אנשים יבואו

aviad3333

New member
בדיחה לבקשת הקהל

<<<<<<<<<<<<<<<<< לפני שתקראו את הבדיחה עצמה >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> בסוף הבדיחה יש שימוש במילה מעט גסה (אחד האיברים בגוף) - מי שרגיש לדברים כאלו אנא סגור / סגרי ההודעה שלא יפגעו רגשותיך. חייל רץ ברחובות ניו-יורק עד שהוא מגיע לצומת רחובות ופוגש שם נזירה. "בבקשה ממך", אומר החייל העייף, "אני מתנצל מראש אבל תרשי לי בבקשה להתחבא מתחת לגלימתך." הנזירה מסכימה לבקשה המוזרה ודקה לאחר מכן מופיעים שלושה שוטרים צבאיים ושואלים אותה אם היא ראתה חייל במנוסה באזור. "כן", ענתה הנזירה, "הוא רץ לכיוון פינת הרחובות הבאה." השוטרים הצבאיים רצו אחריו ונעלמו מעבר לפינה. החייל יצא מתחת לגלימת הנזירה ואמר, "אינני יודע כיצד להודות לך, הצלת אותי מגיוס למלחמה." "אבל אני חייב לומר לך משהו", הוסיף החייל, "יש לך את זוג הרגליים הכי יפות שראיתי בחיים שלי." "לו היית מסתכל קצת יותר גבוה", השיבה הנזירה, "היית רואה את זוג הביצים הכי יפות שראית בחייך - גם אני לא רוצה ללכת למלחמה..." <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< אחרי שקראתם את הבדיחה >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> שאלה - מה דעתכם על בדיחות עדתיות? האם מישהו כאן יפגע מכאלו? עשיתי חיפוש לבדיחות באינטרנט ויש המון בדיחות עדתיות ממש מצחיקות אבל לא רציתי לפגוע באף אחד. אם יש מישהו שיפגע מזה אנא אימרו לי ואני אמנע מכך, אם לא, זה יכול להיות רעיון נחמד במקום שרשורי בוקר טוב לעשות שרשורי בדיחות...

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif בוקר טוב אביעד, בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

לי אין בעיה בכלל עם בדיחות עדתיות העיקר שיהיה כאן קצת הומור.. אני ניזונה מחיוכים, בדיחות, ושמחת חיים.. שיהיה בוקר שמח לכולם:)

fifanowftw

New member
האא

:בותכ הילע הנוכמל שגינ דחא יסרפ תינימ היווח הווחו לקש סנכה" יצח סינכמ יסרפה ."תרכה אלש לידבת אל הנוכמהש ,הנומאב לקש סינכמ ןכמ רחאל ."תועבטמה ןיב המכ רובעכ .הנוכמל ונימ רביא תא :ותוא םילאוש .תוקעצ תועמשנ םיעגר ,עדוי אל" :יסרפה הנוע "?הרק המ" תא םכומכ יתסנכהו הנוכמל יתשגינ "?תסנכה ףסכ המכ" ."ןימה רביא :ול םירמוא "!לקש יצח" :יסרפה הנוע לקש יצח רובע ?טלשה תא תיאר אל" "...ןורפע דודיח םילבקמ

fifanowftw

New member
מה זה..העתיק הפוך :mad: הנה כמה

שאלה: מה נראה טוב על ערבי תשובה: טנק שאלה: באיזו מדינה מהירות הקול גבוהה ממהירות האור? תשובה: ישראל. מדוע: כי רק בישראל נשמעות צפירות המכוניות עוד לפני שהרמזור מתחלף. בבאר פתאום קם איזה איש אחד וצועק לאיש שלידו "זיינתי את אמא שך!" האיש לא מגיב, הוא צועק עוד הפעם "זיינתי את אמא שלך!" האיש ממשיך לשבת. הוא צועק חזק ובקול "זיינתי את אמא שלך!" פתאום האיש אומר: טוב אבא אתה שיכור בוא הבייתה.

fifanowftw

New member
והנה הבדיחה..בהפוך על הפוך

פרסי אחד ניגש למכונה עליה נכתב: "הכנס שקל וחווה חוויה מינית שלא הכרת". הפרסי מכניס חצי שקל באמונה שהמכונה לא תבדיל בין המטבעות. לאחר מכן מכניס את איבר מינו למכונה. כעבור כמה רגעים נשמעות צעקות. שואלים אותו: "מה קרה?" עונה הפרסי: "לא יודע, ניגשתי למכונה והכנסתי כמוכם את איבר המין". כמה כסף הכנסת?" עונה הפרסי:"חצי שקל!" אומרים לו: "לא ראית את השלט? עבור חצי שקל מקבלים חידוד עפרון......."

THE WIZARD 55

New member
לילה שקט לכולם..

מוחמד תרגיש טוב, ותחזור במהירה לכאן.. אני גם תשושה מהשפעת, הגרון כואב, הראש כבד.. לפחות שנינו חולים יחד..צרת רבים חצי נחמה:) אז לילה טוב לכולם.. וגם לך..ההוא..עם הדגים..

THE WIZARD 55

New member
לילה טוב

מוחמד שתהיה בריא, אתה חסר כאן החלמה מהירה גם אני עם כאבי ראש חזקים, שפעת בעצומה.. שיהיה לכולם לילה טוב

THE WIZARD 55

New member
תמחק את זאתי מוחה..הכל תקוע כאן..

שולחת הודעות פעמיים, משחזרת אותן אחרת.. תמיד אני חייבת לעשות פדיחות
תסבחו עלא אלף כיר

למעלה