אוווו זה חביב =)
בדיחות על חיי הנישואין:
גבר מגיע לעורך דין ומבקש להגיד תביעת בג"ץ נגד אישתו.. עורך הדין אומר לו "אדוני,זה לא אפשרי, תביעות בגץ זה רק נגד גופים ציבוריים, אז הגבר עונה לו "זאת בדיוק הנקודה"
בעל ואישה יושבים בסרטדרמתי. האישה שואלת את בעלה "תגיד, נראה לך שהם יתחתנו בסוף" אז הגבר עונה לה "סביר להניח שכן, רוב הסרטים האלה נגמרים בטרגדיה"
גבר ואישה יושבים במסעדה. פתאום הגבר קופץ ממקומו ומתחבא מתחת לשולחן. המלצר מגיע ושואל את האישה "גברתי, בעלך מרגיש טוב?!?" אז האישה עונה לו "אה, זה לא בעלי...בעלי בדלת"
אישה נכנסת הביתה בסערה ופונה לבעלה "הנהג שלנו מטורף! צריכים לפטר אותו!!! אני חושב שהוא ניסה להרוג אותי!!!" אז הגבר עונה לה "חומד..תרגעי...אולי ניתן לו רק עוד צאנס אחד?" בדיחות אחרות
גורג' בוש, בלונדינית, סבתא ונכד נמצאים על מטוס. פתאום המטוס מתחיל לצנוח והם הולכים להתרסק..יש במטוס רק 3 מצנחים. גורג' בוש לוקח את הראשון ואומר "אני נשיא אה"ב..אני איש חשוב..אני חייב להנצל"...הבלונדינית לוקחת עוד אחד ואומרת "אני האישה הכי יפה בעולם..אני חייב להנצל"....הנכד בא לסבתא שלו ואומר לה "סבתא..מה נעשה? נשאר רק עוד אחד!!" אז הסבתא עונה לו "זה בסדר חמוד, הבלונדינית לקחה את שק השינה"... וב בדרך כלל יש לי המון...עכשיו פתאום הבדיחות ברחו לי מהראש...אז זהו לבינתיים