בדיחות!

Tinkit16

New member
../images/Emo142.gif מורה חיילת,

או מורחת תילד? ואגב מורות חיילות... נכון יש את החיה דוב נמלים? אז הוא לא דוב, ולא נמלים. אותו דבר מורה חיילת - היא לא מורה, והיא לא חיילת.
שמעתי את זה מהמדריכה שלי לשעבר שהתגייסה... הכל כמובן בהומור, אבל 2 אלה באותו רגע פשוט הצחיקו אותי.

HeNoOsH

New member
אמממ הנה כמה ...

את כל החגים היהודיים אפשר לסכם כך: הם ניסו . . . פישלו . . ., יאללה בואו נאכל משהו. שאלה: איך אומרים לחם פרוס ברוסית? תשובה: לחם פרוסקי. איש אחד הלך לשירותים.... נו, חכו שהוא יצא.. פעם היה סיני.. היום יש המון חחח טוב זה לא בדיחה אבל נחמד : שלוש מכשפות שוויצריות מסתכלות על 3 שעונים "סווטש". איזו מכשפה שוויצרית מסתכלת על איזה שעון שוויצרי "סווטש". באנגלית: Three Swiss witches watch three Swiss swatch watches. Which Swiss witch watches which Swiss swatch watch. חחחח נסו לקרוא את זה... :]

HeNoOsH

New member
חחחח כן אה...

חברה שלי הביאה את זה למורה שלי לאנגלית שתקרא את זה והיא כולה מתחילה להתלהב ומקריאה את זה כמו סיפור בטיל

moshe present

New member
איך אני אוהבת את הבדיחה עם החגים

זה כל כך נכון אנחנו כזה עם של שמנים ( באופי)

מישהו זוכר את הבדיחה על איך יודעים

שישו היה יהודי? אני זוכר שהיא מצחיקה אבל לא זוכר אותה P:

HeNoOsH

New member
אמממ אתה מתכוון לזה -

יש שלוש הוכחות שישו היה יהודי: 1. הוא נכנס לעסק של אבא שלו. 2. הוא גר עם ההורים עד גיל 33. 3. הוא היה בטוח שאמא שלו בתולה, והיא הייתה בטוחה שהבן שלה אלוהים. אם דב נבון ויהורם גאון אז אריק איינשטיין חחחחחח איך אני אוהבת כאלה...=]

vered151

New member
על הסינים ../images/Emo27.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

lover boy6

New member
אמממ הנה אחת אידיוטית..

OK אז ככה שני בלונדיות עולות במעלית....והמעלית פתאום נתקעת... אז אחת הבלונדיניות מתחילה לצעוק הצילו הצילו והיא רואה שזה לא עוזר אז היא מבקשת מהבלודינית השנייה"את מוכנה לעזור לי לצעוק בייחד" אז הבלונדינית השנייה מתחילה לצעוק בייחד בייחד!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הזכויות שמורות לי! ורק לי! ואולי גם למי שסיפר לי אותה(שלומי תודה לך שלימדתי דבר חשוב זה)

עלק שלך../images/Emo11.gif

ב"ה שמעתי אותה,אבל לא זכור לי שזה ממך. בכל מקרה סיפרתי את זה בשולחן שבת. אמא כמעט נחנקה מצחוק ,אבא התפקע מצחוק ואח שלי נקרע מצחוק חחח. פעם ראשונה שסיפרתי בדיחה בשולחן שבת וכולם צחקו. *מתרשמת מעצמי* ו2 הבלונדיניות אלו נועה ועדי.

lover boy6

New member
חחחחחחחח

וכתבתי למטה שהבדיחה של שלומי... " כל הזכויות שמורות לי! ורק לי! ואולי גם למי שסיפר לי אותה(שלומי תודה לך שלימדתי דבר חשוב זה)".

dark dumb

New member
סומלים!

מה שרים לסומלי בהלוויה? "רק בגלל הרוח.." איך הגיע הסומלי הראשון לירח? הוא שיחק עם גומיה.. מזה ברקוד? תמונת מחזור של סומלים.. ומזה המספר מתחת לברקוד? כמות האנשים שבתמונה.. מעלית בכל העולם: 8 אנשים, 540 ק"ג מעלית בסומליה: 540 אנשים, 8 ק"ג איפה יש הכי הרבה סומלים? תלוי בכיוון הרוח... איך סומלים עוברים מעיר לעיר? בפקס..

tttttttttt1

New member
אוווו זה חביב =)

בדיחות על חיי הנישואין:
גבר מגיע לעורך דין ומבקש להגיד תביעת בג"ץ נגד אישתו.. עורך הדין אומר לו "אדוני,זה לא אפשרי, תביעות בגץ זה רק נגד גופים ציבוריים, אז הגבר עונה לו "זאת בדיוק הנקודה"
בעל ואישה יושבים בסרטדרמתי. האישה שואלת את בעלה "תגיד, נראה לך שהם יתחתנו בסוף" אז הגבר עונה לה "סביר להניח שכן, רוב הסרטים האלה נגמרים בטרגדיה"
גבר ואישה יושבים במסעדה. פתאום הגבר קופץ ממקומו ומתחבא מתחת לשולחן. המלצר מגיע ושואל את האישה "גברתי, בעלך מרגיש טוב?!?" אז האישה עונה לו "אה, זה לא בעלי...בעלי בדלת"
אישה נכנסת הביתה בסערה ופונה לבעלה "הנהג שלנו מטורף! צריכים לפטר אותו!!! אני חושב שהוא ניסה להרוג אותי!!!" אז הגבר עונה לה "חומד..תרגעי...אולי ניתן לו רק עוד צאנס אחד?" בדיחות אחרות
גורג' בוש, בלונדינית, סבתא ונכד נמצאים על מטוס. פתאום המטוס מתחיל לצנוח והם הולכים להתרסק..יש במטוס רק 3 מצנחים. גורג' בוש לוקח את הראשון ואומר "אני נשיא אה"ב..אני איש חשוב..אני חייב להנצל"...הבלונדינית לוקחת עוד אחד ואומרת "אני האישה הכי יפה בעולם..אני חייב להנצל"....הנכד בא לסבתא שלו ואומר לה "סבתא..מה נעשה? נשאר רק עוד אחד!!" אז הסבתא עונה לו "זה בסדר חמוד, הבלונדינית לקחה את שק השינה"... וב בדרך כלל יש לי המון...עכשיו פתאום הבדיחות ברחו לי מהראש...אז זהו לבינתיים

למעלה