בדיחות

dani 123

New member
בדיחות

A young executive was leaving the office at 6pm when he found the CEO (Chief Executive Officer) standing in front of a shredder with a piece of paper in hand. "Listen," said the CEO, "this is important, and my secretary has left. Can you make this thing work?" "Certainly," said the young executive. He turned the machine on, inserted the paper, and pressed the start button. "Excellent, excellent!" said the CEO as his paper disappeared inside the machine. "I just need one copy."

dani 123

New member
ועוד אחת

I noticed my husband standing on the bathroom scale, sucking in his stomach. Thinking he was trying to weigh less with this maneuver, I commented, "I don't think that is going to help, honey." "Sure it does," he said. "It's the only way I can see the numbers!"

dani 123

New member
ונוספת

I noticed my husband standing on the bathroom scale, sucking in his stomach. Thinking he was trying to weigh less with this maneuver, I commented, "I don't think that is going to help, honey." "Sure it does," he said. "It's the only way I can see the numbers!"

dani 123

New member
ונוספת

How Not To Rob A Bank! Here are some lessons leaned from the experiences of a number of would-be bank robbers. Pick The Right Bank: You don't want to make the same mistake as the fellow in Anaheim, CA, who tried to hold up a bank that was no longer in business and had no money. Study Your History: Don't try to stick up the First National Bank of Northfield, Minnesota. Jesse James tried it 111 years ago, and the townsfolk took just seven minutes to kill two and capture three of his gang. Nobody tried again until 1984, and the customers chased the guy down. They're tight with their dollar, those Minnesotans. Speak To The Right Teller: One robber in Upland, CA, presented his note to the teller, and her father, who was in the next line, got all bent out of shape about it. He wrestled the guy to the ground and sat on him until authorities arrived. Don't Sign Your Demand Note: Demand notes have been written on the back of a subpoena issued in the name of a bank robber in Pittsburgh... on an envelope bearing the name and address of another in Detroit. And in East Hartford, Connecticut, on the back of a withdrawal slip giving the robber's signature and account number.

maxima

New member
אני זקוקה לתרגום של יעלי....../images/Emo13.gif

אחרת אסיים לקרוא את הבדיחות מחר בבוקר ותשברנה לי כל השיניים....

חייםלוי

Member
מנהל
אמנם אני לא יעלי אבל אני אנסה את

כוחי בתרגום: 1. מנהל צעיר עזב את המשרד בשעה 6 בערב כאשר הוא פגש את המנכ"ל עומד מול מגרסה עם חתיכת נייר ביד. "שמע", אומר המנכ"ל, זה חשוב והמזכירה שלי הלכה כבר, האם אתה יכול לגרום לדבר הזה לעבוד?" "ודאי", עונה המנהל הצעיר. הוא הפעיל את המכונה, הכניס את הנייר ולחץ על כפתור ההתחל. "מצויין, מצויין!" אמר המנכ"ל כשהנייר נעלם לתוך המכונה. "אני צריך רק עותק אחד". 2. ראיתי שבעלי עומד על המאזנים בחדר האמבטיה. כשהוא מכווץ את בטנו. בחושבי שהוא מנסה לשקול פחות על ידי תרגיל זה, הערתי, "אני לא חושבת שזה יעזור, מותק". "ודאי שכן." הוא אמר. "זו הדרך היחידה בה אני יכול לראות את המספרים!" 3. איך לא לשדוד בנק! הנה כמה שיעורים שנלמדו מהניסיון של כמה המתיימרים להיות שודדי בנקים. בחר את הבנק הנכון. אתה לא רוצה לעשות אותה טעות כפי שעשה הבחור מאנהיים, קליפורניה שניסה לשדוד בנק שלא היה פעיל כבר ולא היה בו כסף. למד את ההיסטוריה שלך אל תנסה לשדוד את הבנק הלאומי הראשון של נורתפילד, מינסוטה. ג'סי ג'יימס ניסה, לפני 111 שנים ולאנשי העיירה לקח בדיוק 7 דקות להרוג שנים ולתפוס שלשה מהכנופיה שלו. אף אחד ל ניסה שוב עד 1984 והלקוחות רדפו אחרי הבחור והשיגו אותו. הם קשורים לדולרים שלהם, המינסוטאים האלה. דבר אל הכספר המתאים שודד אחד באפלנד, קליפורניה, הציג את הפתק שלו לכספרית ואביה, שהיה בטור השני התכופף מהטור נאבק עם הבחור, הפיל אותו ארצה וישב עליו עד שהרשויות הגיעו. אל תחתום על פתק הדרישות שלך פתקים עם דרישות נכתבו על גבו של צו הבאה שהוצא על שם שודד בנק בפיטסבורג… על גבי מעטפה הנושאת את השם והכתובת של אחר בדטרויט. ובמזרח הרטפורד, קונטיקט, על גבה של הוראת משיכה שיש בה חתימתו ומספר החשבון של השודד.

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום לכולם גם לחייים המתרגם

שלום חיים ברוך הבא
ברכות על ראשך ועל ראש צאצאיך עד עולם. כבר לא האמנתי שתבוא, הודיעו לי אומנם שמתרגם/מחליף בדרך, אך משום מה לא הגעת. העבודה לא קשה מפעם לפעם בדיחה פה ובדיחה שם, צריך להשתמש במילון אוקספורד הכבד זה ששוקל איזה 20 ק"ג. הבבילון לא מספיק פה. לעיתים נדירוות נופלת גם בדיחה מצחיקה אבל לך כבר אין כוח לצחוק. מהמשכורת שנותנים פה, בקניונים או בסופרים אתה בטח לא תוכל לקנות, מה שכן אתה יכול לקנות במכולת ולרשום. משאירה לך בזה את המילון הכבד, את מפתחות החדר, הן על השולחן בפנים. כן, את החדר נעלתי שלא יגנבו את הידע, אז ק……דימה לעבודה. לאן אני עוברת? לתרגום יפני. אומרים שזו תהיה השפה החשובה ביותר באמצע המאה 21 להת… היה כיף בייייייייייייייייי יעלי

חייםלוי

Member
מנהל
מה באמת לא מקבלים כלום? לא יכול

להיות. בניתי כבר על המכונית הצמודה ועל הבוכטה כסף שאני אקבל פה.

maxima

New member
תודה חיים לוי.....עכשיו ........./images/Emo6.gif

אני יכולה לצחוק מכל הלב..

maxima

New member
בוקר טוב ושבת שלום,,,,,,../images/Emo24.gif

יום ניפלא לכולם.......

למעלה