בדיחות

SupermanZW

Well-known member
בדיחות

סיפור זה סופר לא מכבר הימים אולי שמעתם אותו לפני כמה שנים סיפרו אותו אז לילדים הקטנים וזו הגרסה לילדים הגדולים בעמק קטן ליד הגבעה גדלה נערה בשם פיטמה אדומה עוד בילדותה צחו לה שדיים ובגן חובה כבר שלחו לה ידיים יום אחד קראה לה אמא בקול צלול שנשמע מן הרפת ועד הלול "סבתא עצובה, סבתא מיוחמת סבא לא נותן לה - הוא חולה אדמת קחי הויברטור במקום הדפיקה הביאי לסבתא שתבוא על סיפוקה מהרי רוצי כי היום כמעט תם רק היזהרי מזאביק האנס החרמן" בחולצה פתוחה - כדי להשוויץ ובג'ינס שמבליט את אזור החריץ עמדה הקטנטונת בקצה המחלף וחיכתה בקוצר רוח לטרמפ הנכסף עם מחשוף כה גדול וג'ינס מגרה מיד עצרה לה מכונית ב.מ.וו בתוכה ישב לו חתיך כה אדיר קוראים לו זאביק - החרמן הצעיר בעוד הם נוסעים שעה ארוכה וזאביק עינו אז במחשוף תקע ובמקום להחליף כנדרש מהלך הלך לחפש את השמוק שברח "בובה מותק, נפלת משמיים! תעשי לי טובה תפתחי ת'רגליים" ראתה הקטנטונת האיבר המגניב והתחילה מיד התחתון להרטיב "אתה לא צריך לבקש פעמיים גם אני רוצה אותו בין הרגליים" הוא הכניס לה עמוק במקום הנכון היא גנחה בתשוקה הנה הוא בגרון ועוד כתוספת מלמלה ואמרה אני לא בתולה! ... אני לא בתולה! מיהרו והגיעו לבית הזקנה ומצאו אותה מאוננת בפינה סבתא חכי! הבאתי גבר איתי! ידפוק את שתינו עד שסבא יבריא לפתע צפרו קולות רועשים אל תוך הבית נכנסו השוטרים קפצו על זאביק שעמד בפינה: "אתה מואשם פה באונס קטינה!" התעצבנה הסבתא בכתה הילדה "מה נעשה שתינו לבד במיטה" ריחמו השוטרים על שתי המסכנות והחלו לזיין אותן ללא הכנות וכך נפתחה מסיבת מין גדולה אורגיית ענק עם הרבה הילולה עם ילדה כה קטנה וסבתא זקנה והמון שוטרים בחוויה מרנינה ומכל הסיפור צריך פה ללמוד לטרמפים לבד אסור לעלות!!! סיפור זה סופר לא מכבר הימים אולי שמעתם אותו לפני כמה שנים סיפרו אותו אז לילדים הקטנים וזו הגרסה לילדים הגדולים בכפר קטן, שקט ורגוע גר לו נגר, אומלל ופגוע דבר אחד לא יכל המסכן, מה שכולם עושים - לזיין ביום יפה בהיר וצח באה פייה ואמרה לו כך: "שמע נא אליי, נגר חמוד הזין שלך יעמוד כמו עמוד" שלוש נקישות היא נקשה במקל והזין שלו נעמד כמו סרגל ועכשיו כבר ניתן במלאכה להתחיל "אתה עוד תחווה כאן זיון לא רגיל" מה שהתרחש שם אסור לי לומר בכל זאת הסיפור הוא קצת מצונזר הפייה הטובה נהנתה מאד כזה זיין - בשבילה זה כבוד היא הודתה שהיה לה ממש שיגעון ומייד התברר לה שהיא בהיריון הפייה המסכנה, בשבילה זהו ברוך לילד תקרא על שם הזין הארוך אז סבא ג'פטו נסע עד לטוקיו והחליט לבסוף שיקרא לו פין נוקיו פין נוקיו גדל והיה ילד עץ עם חברותיו הכוסיות הרבה להתרוצץ וכך מאושר לו ג'פטו היקר כן כן בחיים - הוא כבר מסודר: יש לו ילד עץ אדיר שמזיין כמעט את כל בנות העיר ואת הסיבה להבין לא כל כך קשה כולן רוצות זיין מעץ כזה נוקשה פין נוקיו היה מפורסם בין בנות העיר וכולן רצו את איבר מינו להכיר אבל פין נוקיו הרגיש שמשהו חסר והוא רצה את העניין לברר הוא פשוט הבין שהוא עושה בושות כי לזיין מעץ - אין תחושות... ולכן הוא בעצמו לעולם לא גומר מקרה מבאס ובעיקר מצער עוד באותו יום פין נוקיו החליט "אהיה ילד אמיתי בכל דרך אפשרית!" ואמנם מהר מאד חשב על מזימה והזמין אליו לארוחה את הפייה המדהימה הפייה הגיעה, והם התיישבו לאכול פין נוקיו לא חסך בשתייה באלכוהול כמובן שבכוס של הפייה המדהימה, פיזר פין נוקיו קצת סם הרדמה הפייה נרדמה, ופין נוקיו לא איחר, על חלומו - להיות בן אדם - לא רצה לוותר הוא חיפש לפייה בכל הכיסים כי רצה למצוא את מקל - התכסיסים הוא מצא אותו תוך כמה שניות וקרא: "ילד אמיתי אני רוצה להיות!" פין נוקיו לא האמין למראה עיניו במראהו החדש הוא היה מאוהב!!! הוא הפך לילד אמיתי ממש והוא היה כל כך נרגש! בינתיים התעוררה הפייה השיכורה והוא ערך עליה את זיון הבכורה פין נוקיו נפרד מהפייה לשלום אחרי שאמרה לו "היית חלום!!" פין נוקיו צלצל לכל חברותיו: ואמר: "בואו ,אני ילד אמיתי עכשיו!!" מאז ועד היום פין נוקיו מכייף ( ואת הזין הוא כבר לא צריך לשייף! ) יש לו ביום עשר זיונים נטו ולפעמים גם מסדר לסבא ג'פטו... רומני הוא המפלח כל דבר רואה לוקח אם תשאל את הרומני הוא יגיד זה היה התימני הגרוזיני לא יכול ללבוש קסדה כי מה לעשות, יש לו ראש מרובע לא נדבר על הבחור הפרסי כי את השקל בכיס הוא כבר החביא הצעיר הערבי הוא הטרוריסט השכונתי בקבוק תבערה זורק כל שישי האשכנזים הלבנים מהערבים יברחו כדי שבקבוקים עליהם לא יזרקו הבחור התורכי נחשב כהומו והוא יצעק לך כוסאומו והמרוקאי את כולם במכות יפוצץ כי עם העצבים שלו הוא יוריד ציפור מעץ כמו כן יש את הבחור השחור עם הזין שלו יעשה בך חור והרוסי השיכור שמוודקה מתמסטל ואת אישתו הזונה הוא שולח לעזאזל המדינה כולה נראת כמו זונה כל עדה בטמטום שלה אלא אם להם ת'מצב רוח נגהץ הכל פה עוד מעט יתפוצץ

SupermanZW

Well-known member
בדיחות חז"ל

כי הוו מקלעי ר' ישמעאל ברבי יוסי ור' אלעזר בר' שמעון בהדי הדדי הוה עייל בקרא דתורי בינייהו ולא הוה נגעה בהו אמרה להו ההיא מטרוניתא בניכם אינם שלכם אמרו לה שלהן גדול משלנו כל שכן איכא דאמרי הכי אמרו לה (שופטים ח) כי כאיש גבורתו איכא דאמרי הכי אמרו לה אהבה דוחקת את הבשר ולמה להו לאהדורי לה והא כתיב (משלי כו) אל תען כסיל כאולתו שלא להוציא לעז על בניהם א"ר יוחנן איבריה דר' ישמעאל [בר' יוסי] כחמת בת תשע קבין אמר רב פפא איבריה דרבי יוחנן כחמת בת חמשת קבין ואמרי לה בת שלשת קבין דרב פפא גופיה כי דקורי דהרפנאי . ובעברית: ר' ישמעאל ברבי יוסי ור' אלעזר בר' שמעון היו שמנים מאוד, כאשר היו עומדים כריסו של זה מול כריסו של זה, היה יכול לעבור מתחת לכריסם שור בלי לגעת בהם. שאלה אותם נוכרית: הלא כריסכם מונעת ממכם לקיים יחסי מין עם נשותיכם, מכאן שבניכם אינם שלכם. השיבו לה: כגודל גופו של אדם כך גודל איברו. תשובה נוספת: "האהבה דוחקת את הבשר". אמר ר' יוחנן: גודל איבר מינו של ר' ישמעאל בר' יוסי כחמת בת תשע קבין [נפח של 12 ליטר – קב=1.3 ליטר ולדעת החזו"א קב= 2.3 ליטר). אמר רב פפא: גודל איבר מינו של ר' יוחנן כחמת בת חמשת קבין. ושל רב פפא עצמו כגודל של סל. המקור: תלמוד בבלי, מסכת בבא מציעא פרק ז'

Lara F

New member
אוו מיי גוד....

אוקיי, אני מודה חלק מהסיפור העלה לי חיוך על הפנים- אבל למה עד כדי כה בוטה?!

l1zard

New member
חחחחח...

אהבתי.. :) חחחחחחחחחח.. :) אפילו קראתי את כל זה.. :) חיחי.. טרילילי טרללה... ופאק.. אני צריכה להפטר מהטרללה הזה עם הטרילילי שלו.. :|

SupermanZW

Well-known member
עוד בדיחות

1. יהודי זקן אחד נהג במשך 30 שנה להתפלל יום-יום אצל הכותל המערבי, ואפילו פעמיים ביום. יום אחד שאלוהו עיתונאים: על מה אתה מדבר עם אלוהים יום-יום זה 30 שנה ברציפות, ואפילו פעמיים ביום? ענה להם: בבוקר אני מבקש ממנו בריאות טובה לי ולבני משפחתי, ובערב אני מבקש ממני הצלחה בעסקים. ואיך זה - שאלו אותו - לדבר אל אלוהים? ענה להם: אכן, כמו לדבר אל הכותל. 2. היה שיטפון נוראי ואנשים נמלטו מבתיהם. רק יהודי זקן אחד קרא בתורה ולא מש ממקומו. על כל קריאות האנשים לברוח הוא ענה שאביו לימד אותו שאלוהים תמיד יציל יהודי הקורה בתורה. כאשר המים הציפו את הקומה הראשונה, הגיעו מצילים בסירה לחלץ את הזקן, אך הוא סרב ואמר להם שאלוהים תמיד יציל יהודי הקורה בתורה. כשהמים הציפו את הקומה השניה הגיע מנוף כבאים, אך הזקן סרב שוב להיחלץ בטענו שאלוהים תמיד יציל יהודי הקורה בתורה. כשהמים הגיעו לגג הבית הגיע מסוק, אך הזקן סרב שוב להתפנות ואמר שאביו לימד אותו שאלוהים יציל תמיד יהודי הקורא בתורה. הזקן בסופו של דבר טבע למוות. הוא התייצב לפני כיסא של מעלה וטען: ריבונו של עולם! מדוע ככה? הרי אבי לימד אותי שאלוהים יציל תמיד יהודי הקורא בתורה! ענה אלוהים: ומי אתה חושב, אהבל, שלח לך את הסירה, את המנוף ואת המסוק? 3. צרפתי, אנגלי ויהודי סיפרו בעבודת האלוהים ובניסים שהיא מסוגלת לחולל. פתח הצרפתי וסיפר: פעם שטתי בסירה בים הפתוח, ולפתע פרצה סערה נוראה ואיימה להשליך ולנפץ אותי אל שרשרת צוקים מזדקרים. וכשראיתי שמתקרבת שעתי האחרונה ירדתי על ברכי ונשאתי תחינתי בפני בורא עולם. וראה זה פלא! הסערה הטילה את סירתי דרך חריץ צר בסלעים והשליכה אותי על החול הרך במפרץ שקט! המשיך האנגלי: לי קרה משהו מפליא יותר. באחד מטיולי בעולם היגעתי לאי שומם. כך הוא נראה לי האי הזה, אבל לאמיתו של דבר שכנו בו אוכלי-אדם. הם כפתו אותי, השליכו אותי לסיר ענקי והעמידוהו מעל מדורה בוערת. ורגע לפני שהתחלתי להתבשל הפניתי תחינה אל בורא עולם, וראה זה פלא! הופיעה ספינת משמר החוף והצילה אותי ממוות בטוח! אכן- אמר היהודי - סיפוריכם מפליאים. אבל הם מחווירים לעומת המקרה שלי. ובכן, מהלך אנוכי בשבת אחת בחוצות ירושלים. שבת זה שבת, ואינני יכול לעסוק במלאכה כלשהי לפרנסתי, למרות שנזקקאנוכי מאוד-מאוד לפרנסה לילדי הרכים הרבים. והנה רואות עיני ארנק טפוח מלא בשטרות כסף! אבל - שבת!!! אין מה לעשות. נשאתי תפילה לאלוהי ו...התחולל הנס! השבת הפכה ליום חמישי!

bariska

New member
לא זוכר עם כתבתי את זה כבר

מכתב מהקייטנה אמא ואבא היקרים המדריך שלנו אמר לנו לכתוב הביתה כי אולי ראיתם את ההצפה בטלוויזיה ואתם דואגים. אנחנו בסדר. המים לקחו רק אוהל ושני שקי שינה. לשמחתנו, אף אחד לא טבע כי כולנו היינו על ההר וחיפשנו את קריסטי. אה, כן, תתקשרו לאמא של קריסטי ותגידו לה שהכל בסדר. קריסטי לא יכול לכתוב בגלל שהוא שבר את היד. גם אני נסעתי עם אחד האמבולנסים. היה גדול. לא היינו מוצאים אותו אף פעם ללא הברקים. המדריך שלנו, ויקטור, התעצבן מאוד על קריסטי בגלל שהוא הלך בלי להגיד לאף אחד. קריסטי אומר שהוא אמר לו, אבל זה היה בזמן השריפה, אז הוא בטח לא שמע אותו. ידעתם שאם שמים בנזין על האש, המיכל מתפוצץ?? העץ הרטוב לא נשרף, אבל אחד האוהלים כן. גם הבגדים שלנו. דני ייראה קצת מוזר עד שהשיער ייגדל בחזרה. אנחנו נחזור הביתה ביום שבת אם ויקטור יצליח לתקן את האוטו. זה לא היה באשמתו. הברקסים עבדו בסדר כשייצאנו. ויקטור אומר שאם רכב כל כך יישן, משהו תמיד מתקלקל, בטח בגלל זה אין לו ביטוח. אני חושב שהאוטו מגניב. הוא לא כועס אם אנחנו מלכלכים את האוטו, ואם חם, הוא נותן לנו לשבת על מכסה המנוע כדי שנתקרר. וזה חם מאוד עם 13 אנשים באוטו. הוא היה נותן לנו גם לשבת בבגאז', עד שעצר אותו שוטר. המדריך שלנו מגניב. הוא מלמד את חיים לנהוג על האוטו בדרכים בהרים, איפה שאין תנועה. כל מה שרואים פה זה משאיות עם עצים. היום בבוקר, כל החברה קפצו לאגם מהסלעים. לי לא נתנו, כי אני לא יודע לשחות, וקריסטי עם יד שבורה, אז נתנו לנו ללכת עם הסירה. היה גדול. אפשר לראות מתחת למים את העצים שההצפה שברה. ויקטור הוא לא קפדן כמו מדריכים אחרים שאני מכיר. הוא נתן לנו ללכת בלי חגורת הצלה. הוא צריך לעבוד הרבה זמן על האוטו בשביל לתקן אותו, אז אנחנו מנסים לא להפריע לו. נחשו מה!! כולנו קיבלנו מדליות בגלל שעברנו קורס לעזרה ראשונה. כשדני חתך את היד עם הגרזן, למדנו לתפור ורידים. משה ואני הקאנו, אבל המדריך אומר שזה בטח בגלל העוף המקולקל. הוא גם אמר לנו שהאוכל בכלא יותר גרוע. אני שמח שהוא יצא משם. הוא אומר שהוא למד, ועכשיו יעשה את הדברים כמו שצריך. דרך אגב, מה זה פדופיל?? אני צריך ללכת עכשיו. אל תדאגו. אנחנו בסדר.

למעלה