בדיחמין (בדיחה) לשבת

קסנדרה*

New member
בדיחמין (בדיחה) לשבת ../images/Emo13.gif

שלושה חבר'ה, אנגלי, צרפתי ויהודי טיילו בג'ונגל וטעו בדרך. הגיעו לאיזה כפר נידח וגילו שנפלו בידי שבט קניבלי. ראש השבט מיהר להכניס אותם סיר כדי לבשל אותם והם מתחננים על חייהם ומבקשים רחמים. ראש השבט מתרצה אבל בתנאי: "אם לשלושתכם יהיה יותר ארוך מחצי מטר אני משחרר אותכם, אם לא אז אני אוכל אתכם" מוציא הצרפתי את איברו וראש השבט מודד - 25 ס"מ. מוציא האנגלי ושוב ראש השבט מודד - 24 ס"מ ואז ניגש ליהודי ומודד 2 ס"מ. או קיי אומר ראש השבט אתם משוחררים. הם קופצים מהסיר ונסים על נפשם. שואל הצרפתי את האנגלי, תגיד כמה הוא מדד לך? האנגלי עונה 24 ס"מ, ולך ? עונה הצרפתי בגאווה: לי 25 ס"מ. ואז הם מסתכלים על היהודי ולא שואלים, הוא נבוך אבל מהר מתעשת ועונה: ניצלנו בזכותי מזל שעמד לי !!

קסנדרה*

New member
פרח נכון עצוב אבל לי אישית יש בעיה

לשנוא את הצרפתים זה פופולרי ומתבקש בגלל האנטישמיות, אבל אני כבעלת אזרחות צרפתית מרגישה פיכסה. טוב אז תחליפי, שוודי, אנגלי ויהודי

לא סובלת שוודים וגזענים...

תחשבי כמה כייף לך עם האזרחות הצרפתית. אנחנו זוכרים להם גם ת'דברים הטובים: האוכל בכלל והבאגט עם קממברט בפרט, כמה פילוסופים גדולים, הבשמים, פאריס בלילה, אידית פיאף ואיב מונטאן, וכמובן...הנשיקה הצרפתית. וזו רשימה חלקית.

למעלה