בדיחמין לשבת -יענו בדיחות

קסנדרה*

New member
בדיחמין לשבת -יענו בדיחות

זוג פלונים נסעו לטיול בפריז. הגיעו למלון, האשה הלכה לנוח, הגבר יצא להסתובב והגיע ל"פיגאל" (אזור היצאניות). פגש ביצאנית וביקש שירותיה: כמה ? 100 פראנק, לא, הוא עונה לה, יש לי תקציב מוגדר רק 20 פראנק. טוב אז ב- 50 פראנק מינימום, עונה היצאנית, לא. עונה הגבר אין לי יותר מ-20 פראנק, טוב לא צריך, עונה היצאנית, לך חפש לך מישהי ב-20- פראנק. אחרי ארוחת הערב יוצאים הבעל ואשתו לטייל ומגיעים לפיגאל, רואה אותם היצאנית ומפטירה בחיוך: "אני רואה שמצאת לך מישהי ב- 20 פראנק".

קסנדרה*

New member
ועוד אחת על פולניה

בן מתקשר אל אמו הפולניה אחרי הרבה זמן שלא התקשר: - מה שלומך אבי, לאן נעלמת לי ? שואלת האמא. - הייתי עסוק אמא ויש לי משהו לבשר לך. - נו מה ? - אני מתחתן עם אתיופית. - אההה נו יופי ילד שלי, אתה הבן שלי ואני אוהבת אותך אז מילא ! - רגע אבל יש עוד משהו לא כ"כ יופי. - מה עכשיו ? - ההורים שלה רוצים לבוא אלינו לשישי-שבת להכיר אתכם. - נו טוב שיבואו מה לעשות, אתה הבן שלי ואני אוהבת אותך ושרק יהיה בסדר. - אבל איפה הם יישנו, אמא ? - אהה, אתה והכלה האתיופית שלך תישנו בחדר שלך, ההורים שלה יישנו בחדר שלי ושל אבא. ואבא יישן בסלון. - אמא, ואיפה את תישני ? אההה עד יום שישי אני כבר אמות.

קסנדרה*

New member
ולא נפסח על הבלונדינית

גבר פגש בלונדינית סקסית, יצאות לכוס קפה והגיעו לדירתה. התפשטו והתחילו להתקרב אל המיטה ואז, שואלת הבלונדינית: - יש לך קונדום ? - למה צריך קונדום ? - אני לא רוצה להידבק באיידס בפעם השניה.

קסנדרה*

New member
ועוד אחת......

הבעל הפולני יודע שמותו קרב מאד, מבקש הוא מאשתו: "בואי למיטה נבלה כמה שעות אחרונות ביחד." עונה לו האשה: "אתה מחר הולך לנוח, לי יש הלוויה על הראש". למחרת: האשה עומדת במטבח ואופה עוגת תפוחים עם קינמון. הבעל הגונח לוחש לאשתו: "בז'ז'ינה, תני לי חתיכת עוגה הריח מגיע עד כאן" עונה לו האשה: "לא, זה בשביל השבעה"

בדיחה על הרב בואנו(יסלח כבודו)

בדיחה על הרב בואנו(יסלח כבודו) בואנו: חצוף! בן נעוות המרדות! שאלה: מהו שמו הנוסף של סלבדור ? תשובה: קינדר בואנו

למעלה