בדיחמין לשבת

Davitak

New member
בדיחמין לשבת

1. זקן אחד יושב עם אשתו מול הטלוויזיה ולפתע הוא מתחיל לשלוח יד אל גבה של אשתו האשה מתפלאת...''הרבה זמן הוא לא נגע בי '' ומתחילה להנות מהעניין,הזקן ממשיך ...מתחת לרגל ובסביבות האגן אשתו מגיבה בגניחת הנאה קלה... לפתע הוא קם בתנועת ניצחון...''תרגעי..מצאתי את השלט של הטלוויזיה'' 2. זקן אחד בא לרופא ואומר... ''יש לי מיים בברך, אבנים בכלייה והמון סיד בעצמות '' ''ומה אתה רוצה ממני עכשיו''? שואל הרופא ''אישור בנייה'' 3. זוג זקנים שפרה ויענקל'ה החליטו לחגוג את חתונת הזהב...50 שנה זה לא הולך ברגל הגברת התעקשה על אותו בית מלון שבו חגגו את ירח הדבש כשהגיעו לחדר היא התעקשה ש...''נאכל את ארוחת הערב ערומים...כמו אז'' הזקן ניסה להתחמק...''שפרה...אין כבר מה לראות...עבר הזמן שלנו'' אבל היא התעקשה לאחר כמה דקות שפרה אומרת...''יענקל''ה נהיה כאן חם...אולי תדליק מזגן?'' ''שפרה ...לא חם בכלל...פשוט תוציאי את הציצי שלך מהמרק....'' שבת שלום

Davitak

New member
שלא ישעמם פה 1

*************************** בחור פוגש בחורה יפה ומיד מתאהב בה. הוא פונה לבחורה ומציע לה להתחתן איתו. הבחורה צוחקת ואומרת לו 'הרי נפגשנו לפני כרבע שעה וכבר אתה רוצה להתחתן? אנחנו לא מכירים אחד את השני!' אומר לה הבחור 'נכיר אחרי החתונה'... לאחר שכנוע קצר, נענית הבחורה והם מתחתנים. במהלך ירח הדבש, שניהם שוכבים ליד הבריכה. פתאום קם הבעל, עולה למקפצה הגבוהה, וקופץ. תוך כדי קפיצה הוא מבצע בורג כפול ושני 'פליפ פלופ'. האישה מסתכלת עליו בתדהמה... אומר הבעל לאישה ' הייתי אלוף אולימפי בקפיצה אומנותית, את רואה - לאט לאט אנחנו מכירים'... לאחר כמה דקות קופצת האישה למים ומבצעת 30 בריכות במהירות מדהימה, אחר כך היא יוצאת מהמים וחוזרת לבעלה. הבעל שואל 'גם את אלופה אולימפית לשעבר?' עונה האישה 'לא, אני הייתי זונה בוונציה ועבדתי בשני צידי התעלה, אתה רואה - לאט לאט אנחנו מכירים!...' ********************************* בעל מרוקאי שוכב במיטה גוסס. בקושי רב, הוא קורא לאשתו ושואל: אשתי היקרה, האם היית נאמנה לי? עונה האישה: 'אני מעדיפה לא לדבר על זה'. שואל המרוקאי: מדוע? האישה: ומה יקרה אם לא תמות...? ********************************************** אמא פולניה נכנסת הביתה ורואה את העוזרת נשענת על השולחן בזמן שבנה מבצע בה את זממו מאחור וגונח מרוב הנאה. הפולנייה מתקרבת אל העוזרת ואומרת: 'את יכולה להתכופף עוד קצת, את לא רואה שהבן שלי סובל? ************************************* רב מארגן ערב התרמה לשיפוץ בית הכנסת. מגיעה גם הזונה של העיירה ומציעה לתרום סכום נכבד. האנשים שאוספים את התרומות אינם יודעים אם מותר לקחת כסף מזונה והולכים להתייעץ עם הרב. הם שואלים: 'אם הזונה באה לתרום, לא יהיה זה חטא לקבל תרומה מזונה?' עונה הרב: למה חטא? הרי זה כסף שלנו . **************************** שבת שלום .

פרויז1

New member
../images/Emo79.gifריקוד בַּנדַרי מהאזור המפרץ הפרסי :

למי שלא יודע : באירן, באיזורים השונים, יש ניב דיבור שונה. http://www.youtube.com/watch?v=K87fl3sNvVs&feature=youtu.be תהנו!

פרויז1

New member
../images/Emo151.gif

גרוזיני אחד בא אל אשתו ואמר לה: "מותק ! איזה אנשים מוזרים יש בארץ הזאת. במהלך היום שאלתי 20 פעם מה השעה, וכל אחד ענה לי משהו שונה..." שאלה: מה נראה טוב על ערבי תשובה: טנק

פרויז1

New member
../images/Emo151.gif

איש אחד יושב בבית קפה עם ספל קפה מסתכל על הספל אבל לא שותה בא איש אחר שותה לו את כל הקפה ושואל: "מה נשמע?" האיש משיב לו: " לא טוב" הוא שואל אותו:" למה?" והוא עונה לו: "פיטרו אותי מהעבודה הלכתי לחניון,ראיתי שגנבו לי את המכונית באתי הביתה וראיתי שאשתי בוגדת בי עם הגנן". "ומה עשית?" שואל אותו האיש האחר והוא עונה לו: "רציתי להתאבד אבל עכשיו אתה באת ושתית לי את כל הרעל".

פרויז1

New member
../images/Emo265.gif../images/Emo6.gifהלטאה ובת דודתה :

לטאה קטנה אחת נכנסת לישיבה של החיות בג'ונגל ומכריזה בקול גדול: מי בא איתי מכות? האריה, שלא יכול להרשות לעצמו להיות בעמדה של חולשה אומר ללטאה, אני ילך איתך מכות. הם יוצאים, ואחרי שתי דקות חוזרת הלטאה, ושואלת שוב: מי בא איתי מכות? הנמר רואה אפשרות לרשת את מקומו של האריה, אומר ללטאה: אני יבוא איתך מכות, הם יוצאים ושוב אחרי שתי דקות נכנסת שוב הלטאה הקטנה, ושואלת: מי בא איתי מכות? שאר החיות לא הבינו מה קורה, והחליטו לבדוק בעצמם. הם יצאו החוצה ושם ראו דינוזאור גדול שאומר: מי רב פה עם הבת דודה שלי?

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif כל העדות חוץ מהפרסיות :

לכל תרנגול יש כרבולת , כמו שלכל גרוזיני יש מכולת , אין כלב בלי קרציה, כמו שאין גרוזיני בלי פיצוציה, אין כלב בלי זנב , כמו שאין קווקזי בלי שן זהב , אין ערבי בלי עץ זית , כמו שאין רוסי בלי סבתא בבית , אין אוטו בלי גלגלים , ואין אתיופי בלי תלתלים.
אבי נבטי(C)

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif אשתו של המרוקאי ובעלה :

מרוקאי שב לביתו לאחר יום עבודה. בהיכנסו רואה את אישתו כורעת על הברכיים ושוטפת את הרצפה באינטנסיביות כשכל חלקי גופה נתונים למהלך שפשוף הרצפה. התנוחה עוררה בו את ייצרו ובא אליה בדוגי. לאחר שסיימו בהנאה רבה מלווה בקולות גניחה עד לצד השנו של השכונה, בעלה המרוקאי מחטיף אגרוף לפרצופה הענוג. שואלת האישה ג'וג'ו למה? מה, לא נהנית? ג'וג'ו : את לא שואלת מי זה?

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif פרסייה - יאללה, קונטרות,נראה אתכן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אישה פרסיה שהיתה עשירה מאוד, שואלת את בעלה: " תאגיד, ג'וני! מה לדעתך יגידו עלי השכנים אם ביום חם אני אצא עם חולצה צמודה לגוף שלי ולבושה בחצאית מיני יוקרתית וקצרה מאוד?" הבעל:" שהתחתנתי איתך רק בגלל הכסף.

למעלה