עוד אחת... שניים.. שלושה ו...עוד!
שאלה: מה עושה יהודי באושוויץ שנגמרו לו הבטריות? תשובה: מתחבר לגדר... {אבל זה לא יפה.......... ------------------------------------------------------------------ שאלה: מה ההבדל בין יהודי בשואה לבין סנטה קלאוס? תשובה: סנטה קלאוס נכנס דרך הארובה, ויוצא מהדלת.. ויהודי מהשואה נכנס מהדלת, ויצא מהארובה..:{ {גם זה לא יפה.. אני רעה!} ----------------------------------------------------------------- ילד אחד שואל את אמא שלו:" אמא, איזה דג אמרת שיש לי בראש?" עונה האם:" לא דג חמודי, סרטן....." {תפו, תפו, לא עלינו..} ----------------------------------------------------------------- שאלה: מה שר כיסא חשמלי למי שעולה עליו? תשובה:"... אתה חייב למות עליי..." ----------------------------------------------------------------- שאלה: מה שר היטלר{ימאח שמו..} כשאמרו לו ששרפו לו את הבית? תשובה:"עשיתי.. 6 מיליון.. עשיתי.. 6 מיליון עשיתיתיתי......." ----------------------------------------------------------------- {בתקופת השואה} ילד ואביו יושבים בפינה אחרי שקיבלו את פת הלחם שלהם, פתאום בא מישהו חוטף להם את הלחם ובורח בריצה, האב מתעצבן ואומר לילדו:" אל תדאג, אני ירשום את המס' שלו..." {הבנתם?..} טוב חמודים עם הומור שחור זהו להיום, אין לי כוח לכתוב עוד..........