בדיחת שואה-המשך שירשור

SVT40

New member
בדיחת שואה-המשך שירשור

שני ילדים הולכים במחנות השמדה ולפתע אחד מהם מריח ריח מוזר של קרמל. אז הילד אומר לחברו "תגיד, גם אתה מריח ריח של קרמל?" אז חברו עונה לו: "כן, עכשיו שורפים את חולי הסכרת"

purple cat

New member
המממ...

מה כתוב בכניסה לחדרי הגזים? זהירות מדרגה. היטלר הלך לטייל ופגש ילד יהודי "מה תעשה כשתהיה גדול?" הילד עונה "אני רוצה להיות טייס או רופא!" היטלר מתקן "לא לא ילד...אתה רוצה להיות סבון או סוליה?"

oria15

New member
עוד אחת... שניים.. שלושה ו...עוד!

שאלה: מה עושה יהודי באושוויץ שנגמרו לו הבטריות? תשובה: מתחבר לגדר... {אבל זה לא יפה.......... ------------------------------------------------------------------ שאלה: מה ההבדל בין יהודי בשואה לבין סנטה קלאוס? תשובה: סנטה קלאוס נכנס דרך הארובה, ויוצא מהדלת.. ויהודי מהשואה נכנס מהדלת, ויצא מהארובה..:{ {גם זה לא יפה.. אני רעה!} ----------------------------------------------------------------- ילד אחד שואל את אמא שלו:" אמא, איזה דג אמרת שיש לי בראש?" עונה האם:" לא דג חמודי, סרטן....." {תפו, תפו, לא עלינו..} ----------------------------------------------------------------- שאלה: מה שר כיסא חשמלי למי שעולה עליו? תשובה:"... אתה חייב למות עליי..." ----------------------------------------------------------------- שאלה: מה שר היטלר{ימאח שמו..} כשאמרו לו ששרפו לו את הבית? תשובה:"עשיתי.. 6 מיליון.. עשיתי.. 6 מיליון עשיתיתיתי......." ----------------------------------------------------------------- {בתקופת השואה} ילד ואביו יושבים בפינה אחרי שקיבלו את פת הלחם שלהם, פתאום בא מישהו חוטף להם את הלחם ובורח בריצה, האב מתעצבן ואומר לילדו:" אל תדאג, אני ירשום את המס' שלו..." {הבנתם?..} טוב חמודים עם הומור שחור זהו להיום, אין לי כוח לכתוב עוד..........

oria15

New member
מה זה לא יפה?.....

אני נפגעתי .. יחס מגעיל.... תתבייש לך.. למה לקחת את זה אישית? ממי זאת לא הייתה הכוונה שלי סליחה!!!!!

oria15

New member
אז הצלחת ובגדול...

כי אני לא אוהבת לריב עם אנשים, ולא רציתי לפגוע באף אחד עם הבדיחות.. אז בכל מקרה: סליחה אם מישהו נפגע מהבדיחות שרשמתי..

oria15

New member
לא יודעת מה איתך אבל......

אני לא ממש נהנהת מזה שאני פוגעת באנשים...

el presidente

New member
עוד כמה..

איפה היו הכי הרבה יהודים בשואה? באטמוספירה... איזה תוכניות טלויזיה היו אהובות על הילדים בשואה? עניין של זמן ורכבת ההפתעות. ילד קטן בא להיטלר ושואל אותו: "תגיד, מה אני אהיה כשאהיה גדול?" עונה לו היטלר: "לא יודע מותק, אולי נעל, אולי סבון, אולי תמונה..."

EYהודית

New member
בא לי להקיא...

הייתי מציעה שתספרו את הבדיחה לסבא שלכם שהיה באושוויץ מעניין אם הוא יבין את ההומור השחור הזה...

אז אם את יכולה שנייה להמתין עם הקיא

זה מאוד יעזור... אני כבר רץ להביא שקית הקאה.. קיא איכותי כמו שלך יכול לעזור לביתן שלם לאכול שבוע...

למעלה