בדיחת שוטר

Seidman

New member
בדיחת שוטר

אחד נוסע בכביש המהיר בא עוצר אותו שוטר, השוטר:" אני חייב לתת לך דוח" הנהג:" לא בקשה תוותר לי" השוטר:"אני לא יכול חייב לתת לך דוח" הנהג:"אתה חייב לוותר לי" טוב בסוף השוטר אומר לו אני אשאל אותך שאלה אם תדע אני אוותר לך.. טוב עונה הנהג. השוטר:"אתה נוסע בכביש החוף רואה מולך שני אורות מה זה?" הנהג:" זה אוטו!" השוטר:"כן אבל איזה אוטו ,פיאט, מזדה, סובארו" אין מה לעשות אני חייב לתת לך דוח. הנהג:"לא בקשה עוד שאלה אחת" השוטר:"טוב, אתה נוסע בכביש החוף אתה רואה אור מולך מה זה?" הנהג:"זה אופנוע" השוטר:"כן אבל איזה אופנוע, סוזוקי,..." טוב השוטר רושם לו דוח. הנהג:"אני גם יכול לשאול אותך שאלה?" השוטר:"כן בטח" הנהג:"אתה נוסע בכביש החוף רואה בחורה חצי עירומה, מנענעת את הישבן ימינה ושמאלה והולכת במרכז הכביש מי זו?" השוטר:"זו זונה" הנהג:" כן אבל מי? אמא שלך, סבתא שלך, אחותך..."

hkatsman

New member
../images/Emo6.gif

בדיחה מוכרת, עכשיו אני נזכר כמה צחקתי ממנה.

../images/Emo16.gifכאן נמחקה הודעה

יהי זיכרה ברוך.

הMפצח

New member
בדיחת כומר ורב....

הכומר בה לרב, שהיה חבר שלו וביקש טובה. תחליף אותי בבקשה כמה ימים בכנסיה. הרב אמר : אבל מה לי ולנצרות ? איך אני ידע מה לייעץ לאנשים שיגיעו אלי. אמר לו הכומר: אל תידאג, אתה רואה את הספר הזה, יש שם תשובות לכול מה שישאלו אותך, רק תיפתח לפי נושא השאלה ותיראה את התשובה. אוקי אמר הרב. ביום הראשון הגיע (לתא הוידוי הנוצרי) איש ושאל את הכומר (הרב) : בגדתי באשתי עם החברה שלה. פתח הרב את הספר בבגידות ואמר: תגיד 3 פעמים את התפילה בלה.. בלה.. בלה.. והאל יסלח לך. ביום השני הגיע איש שאמר : גנבתי כסף מהעבודה. פתח הרב את הספר בגנבות מעבודה ואמר: תגיד את התפילה.... ותגיד לישו שאתה מצטער והכול יסלח לך. ביום השלישי הגיע אל התא איש שאמר : גרמתי לנער לימצוץ לי בשרותים. הרב חיפש וחיפש בספר, אך לא מצא תשובה לשאלה. הוא יצא מהתא ושאל את אחת מהנזירות : סלחי לי, מה הכומר נותן על מציצה בשרותים ? אז הנזירה אמרה לו : סוכריה : )

למעלה