בדיכאון מתמשך..(

princesa4

New member
בדיכאון מתמשך..(

אני משוחררתי 7 חודשים מהצבא ... מאוד נהנתי מהשירות שלי , מהשמירות, מהמדים הירוקים , מהנסיעות בחינם, מהחבר'ה . הדבר שלא אהבתי זה את המפקד שלי . מאז שהשתחררתי , עבדתי ב5 עבודות ופשוט לא הצלחתי למקם את עצמי. לא טוב לי בבגדים אזרחיים רק למדים!!! בניגוד לאחקרים שמחכים לשיחרור שלהם, ני מתה להתגייס מחדש אבל רק להיות חיילת סדירה לא קבע , כי אפילו למסדרים אני מתגעגעת. גם לטחינות , גם לשמירות עצמם. הצבא העניק לי חיים וכהשתחחרתי אני מוצאת את עצמי בוכה כל יום, משחזרת את החויות , ומתכוונת לכך שאולי יתנו לי שוב את ההזדמנות להתגייס.. יש לציין שאין לי חברות באזרחות , היו לי בצבא ובקשר איתם התרחק עם הזמן מהשיחרור. מה אתם אומרים..?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
געגועים

מתגעגעת למסגרת, לסדר שהיה לך כחיילת.. לכל החוויות הטובות שעברת בצבא ...לחיים שהיו לך שם... שומעים כמה את מרגישה לבד, ללא החברות שהיו איתך אז....... וכמה היית רוצה לחזור לשם, לעבור שוב את החוויה.... אנחנו מבינים שלא קל לך למצוא מסגרת וחברות חדשות... ומזמינים אותך להמשיך לשתף אותנו ואת הכותבים בפורום בתהליך... ואולי תוכלי להיעזר ביחידה להכוונת חיילים משוחררים... רוצים להזמין את הכותבים האחרים בפורום לשתף בניסיון שלכם... לספר אם הייתם במצב דומה, אם יש לכם עצות...

פימבייה

New member
זה הלם שיחרור

יש חיילים שמשתחררים ופתאום העולם נפתח והם לא רגילים ולא מוצאים את עצמם, היה לי מקרה דומה כשסיימתי את הטירונות והגעתי לסדיר, פשוט התגעגתי למסגרת שם לגיבוש, אבל אז ראיתי שיש גם יתרונת בשירות הסדיר, למרות שהייתי מעדיפה טירונות פי אלף, אבל צריך להתקדם, יש משהו נח בלהיות תחת משמעת במסגרת שהגבולות ברורים אבל את צריכה גם להיפתח לאפשרויות חדשות ולתת להם צ`אנס כי בסוף תמצאי את עצמך, אבל את מתעקשת את יכולה למצוא עבודה בתור אזרחית עובדת צה``ל או לראות אם יש לך אפשרות להתנדב או למצוא עבודה או תחום במסגרת דומה כמו משטרה או אבטחה אם זה מעניין אותך, ותחדשי את הקשר עם החברים מהצבא, תתקשרי אליהם, תמצאו זמן להיפגש. בכל מקרה אם את צריכה עוד משהו או סתם רוצה לשתף את יכולה תמיד לפנות אליי גם במסרים, בהצלחה ;)

למעלה