בדילמה קשה - זקוק לעזרה

• פותח הנושא xerdk
  • פורסם בתאריך

xerdk

New member
בדילמה קשה - זקוק לעזרה

שלום לכל חברי הפורום,
אני מעוניין לפתוח חנות וירטואלית ונתקל במספר קשיים תכנוניים, החנות צריכה להיות ברמת חווית משתמש גבוהה מאוד, שיהיה ניתן לקסטם אותה ברמת הקוד אבל מצד שני שיהיה ממשק קל למוצרים, CRM וכו'.
אין לי כרגע שום מדיה קיימת עדיין, את הדומיין כבר רכשתי.
אני איש פיתוח פרונט במקצועי אך מעולם לא עבדתי בספקטרום הזה ולכן אני מוכן גם לתת לחברה חיצונית לפתח לי את האתר כדי לחסוך זמן רב של פיתוח.
רציתי לדעת מאיפה להתחיל.. קיבלתי הצעות מחיר שונות ומשונות, נתקלתי באזכורים לפרסטשופ, מג'נטו, וורדפרס, וויבדו וכו'.
האם אלה הכלים\פלטרומות שכולם מפתחים בהם כולל אתרי המכירות הגדולים או שחלקן בונות הכל מאפס?
מה עושים כדי להגיע לרמת גימור טובה ואיכותית בלי להרגיש שאת הכל מוצע לי מאיזשהם טמפלייטים?.. או שככה זה עובד תמיד.
אני בטוח שחלק מהשאלות לא נכתבו בצורה תיקנית אבל בכל זאת אשמח לעזרה.
תודה.

xerdk

New member
זה אפשרי אבל

אני לא יודע מה השלבים הבאים..
נגיד וזה המצב:
1. יש לי דומיין.
2. התקנתי את פרסטשופ.
מה השלבים הבאים כדי להעלות את האתר לאוויר?
אני יודע שצריך אחסון בוא נאמר ופאנל משתמש אבל לא מובן לי איך הכל מתחבר, ונגיד והצלחתי, וכיצד אני מקסטם את האתר בסוף כדי להוסף פיצ'רים משל עצמי?
האם יש מדריך מסודר?

xerdk

New member
זה כללי מדי

אשמח למיקוד, לא מצאתי מדריך ממוקד - רצוי יעודי לאתרים ישראלים.
קישור להורדה כבר היה לי.
תודה

hotshot34

New member
כמה הצעות

ראשית, קלות השימוש למשתמש היא בגדר הפרונט אנד, כך שא משנה באיזה מערכת תבחר, העיצוב צריך להיות נכון חוויתית, ולא מערכת ניהול התוכן.
עכשיו, אני הייתי בוחר בוורדפרס, ולו משום שמבחינת פיתוח היא תהיה הכי קלה להבנה (לא עובדת על MVC וזה מקל), ויש לה ספריית הרחבות גדולה שתעזור לך להתחמק מהצורך בפיתוח רוב המקרים.
אם אין לך בעיית פיתוח, הייתי הולך על מג'נטו. מג'נטו הרבה יותר מסובכת לפיתוח, אך התמורה שלה הרבה יותר גדולה. היא סקליבילית בטירוף, מתממשקת טוב מאוד עם מערכות חיצוניות כמו CRMים למינהם וממשקי סליקה.
אם תרצה עזרה פרטנית ומורחבת יותר, דבר איתי - [email protected]

למעלה