בדיקה ביתית

מצב
הנושא נעול.

ריקי בש

New member
בדיקה ביתית

בדיקה ביתית
מישהי מכירה את הערכה הביתית "קליר-בלו"? מישהי בישרה לי עכשיו שקיבלה תוצאה חיובית של הבדיקה- פעמיים! אפשר לשמוח כבר על ההריון? האם הבדיקה אמינה ואמיתית? אני חוששת לשמוח מוקדם מדי. בכל זאת זה אחרי טיפול באיקקלומין... אשמח לקבל "אישורים" מכן בנות יקרות.

אני חושבת שזו הבדיקה הכי טובה שיש

בדיקה ביתית
מישהי מכירה את הערכה הביתית "קליר-בלו"? מישהי בישרה לי עכשיו שקיבלה תוצאה חיובית של הבדיקה- פעמיים! אפשר לשמוח כבר על ההריון? האם הבדיקה אמינה ואמיתית? אני חוששת לשמוח מוקדם מדי. בכל זאת זה אחרי טיפול באיקקלומין... אשמח לקבל "אישורים" מכן בנות יקרות.
בשוק. עם יונתן, יום לפני הבטא שהיתה די נמוכה (56.7) הבידקה הראתה קו - ממש חלש, אבל בכ"ז קו. זה אומר שהיא ממש רגישה. לפי דעתי אפשר כבר לשמוח, אבללמה לא לעשות גם בדיקת דם על הבוקר ולשמוח בלב שלם?

ריקי בש

New member
אני אגיד לך למה...

בשוק. עם יונתן, יום לפני הבטא שהיתה די נמוכה (56.7) הבידקה הראתה קו - ממש חלש, אבל בכ"ז קו. זה אומר שהיא ממש רגישה. לפי דעתי אפשר כבר לשמוח, אבללמה לא לעשות גם בדיקת דם על הבוקר ולשמוח בלב שלם?
אני אגיד לך למה...
מפני שהיא היסטרית עם מחטים ובדיקות דם ולא ממש מחפשת סיבות לעשות בדיקות דם- כמה שאמרתי לה שזה טפשי- מה גם שבהריון בע"ה יהיה צורך בהרבה מאלה (=בדיקות דם למיניהן). נקווה שהכל יהיה בסדר. אמן!

Mרוצה

New member
שני הפסים הכחולים לא משקרים

בדיקה ביתית
אי הדיוק הוא בדרך כלל הפוך - הבדיקה לא מזהה הריון בשלבים מוקדמים בגלל חוסר רגישות מספקת. אם הבדיקה מזהה הריון זה אומר שיש הריון. השאלה היחידה היא מתי (אם בכלל) קיבלה חברתך לאחרונה כוריגון. זה הדבר היחיד שעלול להראות תוצאה חיובית למרות שאין הריון. האישור המוחלט היחיד הוא בדיקת דם.

ריקי בש

New member
בדיקה ביתית

אי הדיוק הוא בדרך כלל הפוך - הבדיקה לא מזהה הריון בשלבים מוקדמים בגלל חוסר רגישות מספקת. אם הבדיקה מזהה הריון זה אומר שיש הריון. השאלה היחידה היא מתי (אם בכלל) קיבלה חברתך לאחרונה כוריגון. זה הדבר היחיד שעלול להראות תוצאה חיובית למרות שאין הריון. האישור המוחלט היחיד הוא בדיקת דם.
בדיקה ביתית
היא לא קיבלה עדיין את הכוריגון- זה היה מתוכנן לה לחודש הבא במידה ולא יצליח החודש טיפול האיקקלומין. היא אמרה שמדובר באיחור של כשבועיים +- אני מאוד שמחה בשבילה ומוצאת נחמה מסויימת כשמישהי קרובה אליי כן מצליחה להכנס להריון. יום טוב ותודה על התגובה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה