בדיקה לגבי תוקף של חיסונים לקראת נסיעה להודו

nash24

New member
בדיקה לגבי תוקף של חיסונים לקראת נסיעה להודו

שלום, בן זוגי ואני טסים להודו לחודש בסוף ספטמבר, אנחנו מתכננים להיות בדלהי, וורנאסי, דארג'ילינג, סיקים, דרהמסלה ורג'סטאן. אני הייתי בהודו לפני שנתיים וחצי והחיסונים שעשיתי הם: VAXIGRIP, HAP A*2, HAP B*3, JAPANESE*3, MENCEVAX, POLIO, TYPHERIX החיסונים בוצעו החל מה 9/10/05 וההשלמות בהמשך לפי המלצת מרפאת למטייל בן זוגי קיבל את החיסונים הבאים: HAP A*2, HAP B*3, JAPANESE*3, TYPHERIX החיסונים בוצעו החל מה 10/8/04 וההשלמות בהמשך לפי המלצת מרפאת למטייל האם יש צורך בקבלת חיסונים נוספים לפני הנסיעה? תודה על העזרה (-:

הודו

שלום, החיסונים שאת צריכה: טטנוס (אם עברו כבר 10 שנים מאז הגיוס) ו- MMR (בהתאם לגיל). לציין שהתוקף של טיפוס הבטן וקדחת מוח יפנית הוא 3 שנים בלבד (כלומר רק עד 9/10/2008). אם טסים למעל חודש, צריך גם דלקת קרום המוח (אם עברו כבר 5 שנים מאז הגיוס). החיסונים לבן-זוגך: טיפוס הבטן, קדחת מוח יפנית (זריקה אחת, אין צורך לחזור על כל הסידרה, רק אם נוסעים למעל חודש), פוליו, טטנוס (אם עברו כבר 10 שנים מאז הגיוס) ו- MMR (בהתאם לגיל). אם טסים למעל חודש, צריך גם דלקת קרום המוח (אם עברו כבר 5 שנים מאז הגיוס). בנוסף, שניכם זקוקים לטיפול בכדורים למניעת מלריה ( למעט מקומות כמו ווראנסי הגבוהים מ- 2000 מטר) נסיעה טובה

nash24

New member
MMR

תודה על התשובה המהירה בנוגע לMMR: אני ילידת 84 ובן זודי יליד 78 האם יש צורך בחיסון זה תודה

MMR

שלום אם שניכם ילידי הארץ והייתם כאן (ולא בחו"ל) בכיתה א ו-ב' אתם לא צריכים חיסון. אם יש לכם פנקסי חיסונים מהילדות, הכי פשוט זה לבדוק האם אכן קיבלתם 2 חיסונים (גיל שנה ואח"כ בגיל 6-7) את בטוח קיבלת 2 אם גדלת בארץ, בן זוגך הוא יליד השנה שבדיוק אז החלו לתת מנה שנייה (78) כך שלגביו זה פחות בטוח להתראות

למעלה