בדיקה לראות אם אני אדומה..אחת..אחת
ה הרבנית חנוכה New member 21/9/03 #2 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני עדיין לא אדומה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
מ מתנדב New member 21/9/03 #3 במשך היום את תהיו אדומה אל תדאגי, וחוץ מזה רק ליידע כללי, כל האדומים שהם ג'ינג'ים, הם עצבנים, האם זה שווה?
במשך היום את תהיו אדומה אל תדאגי, וחוץ מזה רק ליידע כללי, כל האדומים שהם ג'ינג'ים, הם עצבנים, האם זה שווה?
ה הרבנית חנוכה New member 21/9/03 #4 מה במשך היום?? אני רוצה עכשיו!!../images/Emo3.gif ג'ינג'ים?? אני בכלל שטנית. עצבנים?? מרוקאים לא מתעצבנים מעצבנים אותם. ובטח שווה להיות אדומהההההההה- כבוד!
מה במשך היום?? אני רוצה עכשיו!!../images/Emo3.gif ג'ינג'ים?? אני בכלל שטנית. עצבנים?? מרוקאים לא מתעצבנים מעצבנים אותם. ובטח שווה להיות אדומהההההההה- כבוד!
מ מתנדב New member 21/9/03 #5 חחחחחחחחחחחחחח אני מתחיל לפחד שנפלתי כאן באיזה מרוקאית בכל זאת הפניה לצבוע אותך לאדום נשלחה בבוקר כבר, כנראה שהמספר עדיין לא הגיע וצריך להמתין לרופא...
חחחחחחחחחחחחחח אני מתחיל לפחד שנפלתי כאן באיזה מרוקאית בכל זאת הפניה לצבוע אותך לאדום נשלחה בבוקר כבר, כנראה שהמספר עדיין לא הגיע וצריך להמתין לרופא...
ה הרבנית חנוכה New member 21/9/03 #6 פחחחחחחחחחחחחח איזה רופא, אה?? רק תגיד שם ואני כבר שולחת משלחת לטפל בו
K Knight of Darkness New member 21/9/03 #7 אבל לא כל מי שעצבני הוא אדום שהוא ג'ינג'י, וגם לא כל ג'ינג'י הוא גם אדום וגם עצבני .
ה הרבנית חנוכה New member 21/9/03 #10 ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifמתנדבבב../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif עוד מעט נגמר היום ואני עדיין לא אדומההההה עכשיו כן אבל מעצבים...
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifמתנדבבב../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif עוד מעט נגמר היום ואני עדיין לא אדומההההה עכשיו כן אבל מעצבים...
ה הרבנית חנוכה New member 21/9/03 #18 יששששששששש אני אדומה../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif עליזה.. תודה, אבל יש לי מייל עם כל הסטיקרים האלה. אז תחסכי לך- אין צורך שתעבירי לי אותם, תודה
יששששששששש אני אדומה../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif עליזה.. תודה, אבל יש לי מייל עם כל הסטיקרים האלה. אז תחסכי לך- אין צורך שתעבירי לי אותם, תודה
T tamarhp New member 21/9/03 #16 חנוכה!!!!!!!!!!! את אדומה!!!!!!!!!!!!!!!!! ברכותי!!!!! ובזאת אני פורשת מהאדום היה כיף! ובהצלחה לאדומים החדשים!!!
חנוכה!!!!!!!!!!! את אדומה!!!!!!!!!!!!!!!!! ברכותי!!!!! ובזאת אני פורשת מהאדום היה כיף! ובהצלחה לאדומים החדשים!!!
ה הרבנית חנוכה New member 21/9/03 #19 תודה נשמה...../images/Emo24.gif גם אני מתרגשת קשות מהעניין (כמו ילדה קטנה מתלהבת )