בדיקה מהירה : איזה יום היום? שני או שלישי?
S shelycat New member 2/12/02 #7 היום היה......... היום היה יום שני ועכשיו נכנסו לערב יום שלישי. למה? מה קורה?
א אוסנת123 New member 2/12/02 #6 אולי אפשר שכבר יהיה סוף יום שלישי?? אצלי סוף יום שלישי זה התחלת סוף השבוע... ברביעי וחמישי כבר כל כך מתכננים את סוף השבוע שהם פשוט עוברים...
אולי אפשר שכבר יהיה סוף יום שלישי?? אצלי סוף יום שלישי זה התחלת סוף השבוע... ברביעי וחמישי כבר כל כך מתכננים את סוף השבוע שהם פשוט עוברים...
א איילתי New member 2/12/02 #8 אני חושבת שאני עדיין מעדיפה את שישי רק שיגיע כבר בעלולי חוזר מספרד אחרי שלושה שבועות שלא ראיתי אותו
א אתי אלבכרי New member 3/12/02 #11 אם הדיקה נמשכת אז לדעתי היום דוקא יום שלישי ולא שני כפי שקבעתם... אם אתם לא מאמינים אפשר לעשות שאלת סקר שליקאטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!
אם הדיקה נמשכת אז לדעתי היום דוקא יום שלישי ולא שני כפי שקבעתם... אם אתם לא מאמינים אפשר לעשות שאלת סקר שליקאטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!
א אמיקה New member 3/12/02 #12 בוקר טוב - איזה מצחיק.. כולה היה לי בלקאאוט, הייתי לבד במשרד, בלי אף אחד לשאול אותו וכל הפקידות לא הגיעו אז חשבתי שזה יום ג´ (שאז לא עובדים אצלנו אחה"צ). לא חשבתי שיפתח פה שרשור
בוקר טוב - איזה מצחיק.. כולה היה לי בלקאאוט, הייתי לבד במשרד, בלי אף אחד לשאול אותו וכל הפקידות לא הגיעו אז חשבתי שזה יום ג´ (שאז לא עובדים אצלנו אחה"צ). לא חשבתי שיפתח פה שרשור